Web Analytics
Jump to content

Bill Steer

Medlem
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

About Bill Steer

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Oslo

Bill Steer's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Byttet pedal med Fluehodet. Alt gikk som smurt, null problem.
 2. Audun er en effektiv mann. Etter vi gjorde avtale om kjøp/ salg gikk det ca en kaffekoppstid før jeg fikk meld om at det var sendt. Meget hyggelig, ryddig og pålitelig fyr. Alt gikk helt strålende, godt innpakket. Håper jeg finner en grunn til å handle av Audun igjen.
 3. Kjøpte noen småting av TUFFen. Meget hyggelig, ryddig fyr. Alt gikk strålende som avtalt. S i karakter fra meg.
 4. Siden jeg har lært meg å legge inn Youtubebilde, legger jeg inn 2 av mine tidløse favoritter: DarkThrone Transilvanian Hunger: Mayhem Deathcrush:
 5. Siden det mangler youtubelink til Mayhem... Dette er en av mine Mayhemfavoritter, sett bort fra tidligere utgivelser som ikke kan sammenlignes. Hellhammer gjør en mann eller 3 sin jobb i denne: Whore fra Chimera:
 6. Er redd jeg må være enig med deg der, Tyrant. Sitter langt inne å innrømme dette, da 1349 har en stor stjerne hos meg. Har lyttet til siste skiva mange ganger, lagt den bort en periode, for så å lytte litt igjen. Er noen få lyspunkt, men generelt kjedelig som du sier. Synd, etter å ha gitt ut fler utrolig tøffe skiver.
 7. Veldig lite som er tøffere enn 1349, muligens Mayhem og DarkThrone. Spesielt Hellfire og Beyond the apocalypse. Sculptor of flesh: I am abomination: Hellfire: http://www.youtube.com/watch?v=AEP-Te6sljo Edit: Lært meg å legge inn Youtubebilde av Svartulven.
 8. Tror mine to favorittband må være Neurosis og Mercyful Fate. Merker at jeg med jevne mellomrom kommer tilbake til disse bandene, og blir like glad hver gang. Har fått samme følelsen hver gang jeg lytter til disse bandene i +- 20år.
 9. DarkThrone, F.O.A.D. NoPlaceToHide, Zukunft. Mayhem, Chimera. Vanskelig med kun 3. Utgitt utrolig mye fete norske skiver.
 10. Fikk en Farida til min bursdag 3-4 år siden, knallgod gitar med topp lyd forresten, ble sagt at den ble kjøpt på Riff i Oslo. Aner ikke om de fortsatt selger Farida.
 11. Jeg vet at det er billig, men låter alvorlig fett. Warrior Soul: Cargos of doom. http://www.youtube.com/watch?v=y1n5Cj2glRE...feature=related Denne ogsÃ¥: Christian Death, Heresy.
 12. Kanskje ikke helt metall-metall, men allikevel... Mind Funk, Kong, Voivod, G.G.F.H
 13. Har en 5150 II til salgs, evt. med kabinett om ønskelig. Topp stand. Låter fantastisk.
 14. Neurosis svikter aldri. Nok en gang helt rått. Må være et av de tøffeste band i verden. Synd for alle som ikke var der.
 15. Hallo. Anbefaler alle i Osloområdet å ta en tur til Kanonhallen på Løren i kveld. Neurosis er et fantastisk band live. Har sett de noen ganger tidligere, det har vært helt rått hver gang. Noen som har planer om å dra?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.