Web Analytics
Jump to content

Daggad

Medlem
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

About Daggad

Daggad's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Tror jeg kvitter meg med denne ja... Hva med den noe gamle Line6 POD 2.0 til ca 1400,- eller Behringer V-Amp ? Skrik ut hvis noen har en billig GT-6 til salgs !
 2. Gitaren er en Epi LP standard, og har helt ok lyd dir på forsterker. Men det var dette "Noise Gate" de sa ja. Må se om jeg kan finne noe på dette i bruksanvisningen. Tusen takk !
 3. Nå begynner diskusjonen å ta den riktige vendingen synes jeg. Spørsmålet er ikke hvem som er verdens beste gitarist, men hva definerer en svært god gitarist ? Å spille musikk er å underholde, derfor kan man kanskje si at den gitaristen som underholder meg best er den beste. Men det er ikke så enklet heller. Utgangspunktet er jo også viktig. Har denne gitaristen laget stoffet sitt selv, er det medmusikanter som øker hans anseelse ? Teknikk og hurtighet går igjen som fellesnevnere. Navnene som nevnes her tyder på at det er rockegitarister som frekventerer forumet. Hva med alle swingjazzgitaristene, flamencogitaristene og gud vet hva ? Smaken er som baken delt i to. Og innen musikk i adskillig flere deler ! Men dette er da min mening. Som faktisk synes Lillebjørn Nilsen er en glitrende musiker/gitarist (selv om han måtte ha hjelp av Jon Larsen på "Tanta te Beate". Rekk opp handa de som spiller og komponerer så variert musikk !
 4. Jeg har kjøpt (men med bytterett) en Zoom G1 effektpedal/prosessor for å få div lyder når jeg øver hjemme. Jeg har brukt den mest med hodetelefoner og bare en gang i forterker. Vel...jeg er ikke så imponert. Lydene på litt guffe er jo grei nok til mitt behov kanskje, men å spille rolig på de tynneste strengene låter dritt. Problemet er at det er elendig sustain som spesielt på de tynneste notene gjør at lyden ganske raskt forsvinner mot enden av tonen. Jeg bemerket dette i butikken men de mente det gikk å velge vekk noe greier "som var ment for å hindre skrape og buzzelyder for nybegynnere" Husker ikke hva de kalte det, "sound....." ett eller annet tror jeg. Det hele låter litt synth også, men det kan jeg leve med til den prisen. (ca 700,-) Noen som har peil/erfaringer ? Andre ting jeg burde gå for istedet ? (Er semierfaren gitarist, men helt ny på el-gitar)
 5. Mulig jeg banner i kirka nå men.... Er ikke Angus Young i AC/DC en ganske oppskrytt gitarist ?? Joda han er flink og lager masse show og tøffe riff...men jeg synes å se han stort sett spiller streite akkorder og enkle soloer på de videoene jeg har sett. Selv synes jeg Dave Murray i Maiden har en tøff stil og god teknikk uten at jeg er noe ekspert. En annen som spiller fantastisk gitar er han som har laget "Vincent" og "American Pie". Husker ikke navnet i farta.. Men han spiller jo akkustisk da.
 6. Hei alle sammen, Jeg er ny her (første post) så først kjapt om meg selv: Jeg er en mann som nærmer meg 40 og har spilt akkustisk gitar i ca 20 år til husbruk.Lærte meg alt i Lillebjørns gitarbok og var solgt. Har hatt ufattelig mye glede av dette og er ganske stødig på komp og spesielt fingerpicking. Har alltid likt rock og blues uten å kunne spille dette i noe særlig grad, og vært litt nyskjerrig på elgitar så her en dag gikk jeg hen å kjøpte en sånn på impuls. Og det var morro gitt ! Jeg har trålet gjennom youtube og fått lære mye der av div licks og riff men kunne tenke meg å kanskje få litt mer plan over læringen. (ikke det at jeg kommer til å spille i band, men det handler jo om å strekke sine egne grenser ikke sant ?). Så derfor: Forslag til websider med slike videokurs som faktisk er bra ? Har sett der er en masse forskjellige og de er alle billige også, men noen her med erfaringer ? Hva med svensken i theguitarmasterclass.net ? Virker seriøs. Husk at jeg ikke er helt nybegynner...trenger ikke slik "dette er en D" greier
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.