Gå til innhold

autoprod

Medlem
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om autoprod

 • Rang
  Nybegynner

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.locomofon.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Electronics + Music
 1. Da ville jeg nok tenkt at det er en grei plass å begynne. Jeg har en Fender Blues Jr jeg måtte ta inn på soverommet for å ta opp med, da det var et jordet stikk der, og den ikke holdt kjeft i de ujordede stikkene ellers i kåken. (Heldigvis fikk vi en vannlekkasje og måtte rive og gjenoppbygge det meste, inkludert el-anlegg.) Den er kronisk på å plukke opp diverse støy når den ikke er koblet til jord.
 2. Hvilke rom eller hva som er i dem er ikke så viktig. Gå i sikringskapet og se hva som er på kursen, og start med å skru av aktuelle ting på samme kurs som amp'en. Det er et jordet stikk du kobler i ?
 3. Det er forsåvidt korrekt, men begge bryterne er 1-pols momentane som bare trigger flip-flip kretsen. Den eneste forskjellen på 808 og 9, utover mekanikkens dimensjoner, er to motstander i utgangstrinnet.
 4. Undertegnede har kapasitet og deler til dette etter Påsken om du fortsatt har trøbbel. Verksted i Enebakkveien 69.
 5. Hei - Dersom dette er en original TS, er det ikke nødvendigvis switchen som streiker: flip-flip kretsen ( aktiv elektronisk bypass ) kan ha tatt kvelden. Ofte er det dog bare at switchen har samlet for mye støv/skit og oksid. Den lar seg rense om du er litt forsiktig. Noen ganger holder det med elektronikkrens på siden av bryteren, andre ganger må den plukkes fra hverandre og den indre metallplaten renses. Her er et bilde: http://www.cambridgebluesjam.com/tubescreamer/s4.html
 6. Denne er nyttig for det du prøver på her, dersom du har VST støtte i DAW'en din: Rekon Audio VST editor: http://rekonaudio.com/products/access-music/vst-au-virus-editor Ellers greit å sette seg inn i hvordan SysEx kan brukes over midiprotokollen for håndtering av presets, backup etc.
 7. Har en tidlig utgave i sort med bucker i bridge og P90 i neck. Denne klarer drop C så mye bedre enn Hagström Sweden'n min, som foreløpig er degradert til jazz og pling plong.
 8. Trivelig fyr som møtte på døra med et objekt han lett kunne skrudd prisen opp på, og som samtidig berget videre produksjon av samme. Anbefales.
 9. ELFA ble kjøpt opp og la ned Oslo-butikken. Leveranse fra nettbutikken deres har gått til hundene sammen med Tollpost, og om man ikke har tålmodighet til å vente et par uker på hver bestilling, anbefaler jeg heller Farnell, som leverer det meste på en til to dager.
 10. De to du nevner er en helt grei start å begynne. Ligger også en SM Pro Audio TB202 på finn nå. Rundt en tusing for to kanaler som kan rack-monteres.
 11. Joda, etter et par kopper kaffe virker serie-linking av kabinetter som en veldig dårlig idé. Har nok ikke mer empiri her enn et par Zeck-kasser fra øvings-PA'en og et (mulig feilkoblet) 2x15 kabinett fra tidlig -70.
 12. Tja - I enkle høytaleroppsett kommer jeg nært nok ved å bare måle motstanden til at 4, 8 og 16 kan skilles fra hverandre med grov avrunding.
 13. Har lest gjennom en del spesifikasjoner på ymse kabinetter nå. Forskjellige produsenter velger seriell eller parallell på linkingen, og uten at jeg har kommet frem til noen pålitelig statistikk, virker parallell daisy-chaining vanligst. Trekker tilbake antagelsen min ovenfor. (Og måler alltid først, for min del.)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.