Web Analytics
Jump to content

Efnar

Medlem
 • Posts

  41
 • Joined

 • Last visited

About Efnar

Efnar's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Tøft møte med angus young! Måtte le noen ganger når jeg så denne her... haha http://www.youtube.com/watch?v=OF85Y4e0KsU
 2. Efnar

  forskjell?

  Denvar litt tøff den der ja... haha
 3. Jeg hadde et problem med det, det var noe feil med kabelen mellom gitaren og forserkeren. Men det er ikke sikkert det er det samme...
 4. Efnar

  forskjell?

  Men hvis jeg putter eks. en gibson 57 classic eller angus signature humbucker i n billig gitar til 1000kr eller noe, vil den da låte grovere? I så fall vil den låte likt som den lyden angus spiller?
 5. Efnar

  forskjell?

  Skriver man "Ferrari" på en Lada, blir bilen da automatisk omgjort til en Ferrari? Jeg mente egentlig ikke slik, men bare for å få det litt "tøffere", hvis du skjønner.
 6. Det var vel litt drøyt å si att alle tar feil, eller? Det finnes da mange andre gitarer enn den du fårslo...
 7. Hmm,jeg har laget noen soloer, synes de ble ganske bra, for min klasse da... hehe. Jeg bruker å prøve meg fram litt hvis jeg finner noe som passe, bygger jeg videre på den. Har vel også litt med om sangen går fort eller sakte, om det er rock, eller blues osv. Den trenger ikke være veldig vanskelig, det kan være vanskelig i enkelte sanger å lage vanskelige soloer, så prøv deg fram!
 8. Efnar

  forskjell?

  Går det ann å bare kjøpe den metal skiva med navnet "angus" på, og skru den på?
 9. Madder Mortem er et bra band. Kanskje ikke helt min stil, men... Det er litt gothmetal, men kvinnelig vokalist, skjekk det ut!
 10. Ballader kan være tøft det, har to nazareth album med bare balader. Det er bra sanger der! Det er også mange andre kjente band som har ballader, men veldig mange bruker litt blues tendens istedefor. Prøv med ballader, det er morsomt å spille det på gitar og, det kan jeg nesten låve deg! Bare prøv hvis du er i tvil!
 11. Efnar

  Ny Øks :D:D

  Grattis! drit tøff den der!
 12. burde ikke den legges in på "gitarvideoer"?
 13. Efnar

  forskjell?

  vet du om noen nettside som seller gibson 57 classic humbucker da?
 14. Hehe, kanskje ikke så smart det nei! Da kan fort noe ryke ja
 15. Start nytt band, hvis ikke alle band medlemmene er gode venner splittes ofte bandet senere! eller du kan spørre om og bli med, hvis du er edre enn han andre kan kanskje han lære av deg, hvis du får bli med da. Det er da noen kjente band med 3 gitarister, eks iron maiden... Angus young ble da løfta opp av broren sin malcolm young, du ser jo hvordan det har gått. angus sa da i vært fall det.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.