Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Ursa

Medlem
 • Innholdsteller

  86
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Ursa

 • Rang
  Viderekommen

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.ursa.nu

Profile Information

 • Bosted
  Harstad Old School Rock City
 • Interesser
  Filming, Trommer, Sang, Gitar, Fotografering, Tegning, Alt om data, Alt om musikk
 1. Return kommer jo fra Stange, og de roxxet jo også 80-tallet.
 2. Ja gode old-school-metal-vokalister er det særdeles dårlig med i Norge. Vil tro at det finnes en god del i Oslo da, siden jeg har hørt folk som har fått utrolige konsertopplevelser fra Deep Purple-tributeband/coverband der. Her i Harstad har vi en del til å være en liten by, men f.eks i Lillehammer hvor jeg studerer går det bare i Dirty Oppland (bluærgh). Slå deg sammen med noen som øver opera på musikkskolen i Fredrikstad... Det er vel det eneste som nærmer seg en slags Dickinson-fylde og register... Noe som er enda bedre enn å spille Old School Metal er vel å starte opp sin egen sjanger....
 3. Hæ katarsis har du FLERE INNLEGG ENN MEG?! Du er et pess! Ikke tro du har bedre peiling! Det er JEG som er best! U''æ'æææææ kickass!!
 4. Åh HERREGUD jeg er så lei av sånne "hvem er best"-diskusjoner!!!!! Kan ingen noensinne forstå at "best" er er forpult RELATIVT ORD???? Akkurat som "perfekt"... Det finnes forpult faens IKKE!!!! Er det virkelig så vanskelig å forstå? Grunnen til at folk hører på A1 og sier de er de beste vokalistene ER fordi folk ikke kan nok om musikk til å si noe annet, og i deres øyne er A1 BEST. Noen liker Vai, andre noen andre, men MÅ dere hver gang noen ymter noe i NÆRHETEN av at noen er flink i noe, så MÅ alle med en gang kaste seg over tastaturet og skrive det stikk motsatte PLUSS å kjefte vedkommende n
 5. Marty Friedman var jo sidestykket til Jason Becker i Cacophony.... Grusomt irriterende at jeg aldri får hørt på alt det som er der ute... MÅ vel anstrenge meg LITT for å få hørt noe nytt gammelt nå snart.
 6. Joda den var gøy den... Favoritten var det med Dimmu Borgir og han karen med flosshatt og han skalla fyren som så ut som han hadde nettopp blitt pult i ræva.
 7. Regel 1: Det er aldri for sent. La oss si du begynner når du er 30, og talentet ditt har vært der ubrukt hele tiden, da er du en rimelig dyktig trommis til du er 35. Regel 2: drit i hva andre sier. Om du hører noen sier "kjøp digitale trommer, det kicker ass!" og du gjør det, så får du heller ikke følelsen av at det du driver med er noe spesielt. Det er viktig at DU SELV tar avgjørelsene, innkjøpene og reparasjonene slik at du får litt stolthet og etter hvert litt unikhet over det du gjør. Regel 3: IKKE ta livet av tromminga ved å trene teknikk når det er det siste du har lyst til. Har du et t
 8. Den der gitaren tror jeg vil høres og føles helt ekstremt bra å spille på. Til 12000 får du ikke andre merker med BÅDE: neckthrough, 24 frets, Seymour Duncan, Floyd Rose, Mahogany, Vintage Sunburst på flammelønn (som jeg synes er UTROLIG tøft). Vil tro den er et veldig godt kjøp. Men husk at det står 1600$ og det blir før gitaren kommer til Norge oppmot 17000. Husk på at toll trekkes av pris OG frakt... Og du trenger jo en hardcase til en så lekker gitar.
 9. prioritert rekkefølge: *moll/dur (og alle kirketoneartene som vi alle veit er samma skala egentlig) *blues!! *byzantinerskalaen synes jeg er kongekul *kineserskala... Husker ikke navn.
 10. Tror jeg rett og slett ikke har strukket strengene skikkelig. De fungerer mye bedre nå. Var forvirrende med den tremoloen siden hver gang jeg strammet en streng ble alle andre bittelitt slakkere. Men som dem forklarer på ibanezrules så er det fordi tremmen "flyter" i gitaren. Må si jeg har lett litt etter den linken du oppgir over, også på ibanezrules sin hjemmeside, men har ikke funnet noe tilsvarende. Genialt! Nå er gitaren skikkelig oppe og går!
 11. nei strengene er de jeg fikk med gitaren. Vanlige D'addario av noe slag. Jeg selv skulle gjerne hatt Elixir, da det er de jeg er vant med. Hvordan kan jeg strekke strengene, og trenger jeg gjøre det med elixir-strenger også?
 12. Heisann! På enkelte Custom-gitarer betaler man jo minst 1000 kroner ekstra for å få med Floyd Rose-systemet. Jeg har nå kjøpt meg en Ibanez RG320FM med Edge Pro 2-tremoloen. Det skal jo være siste skrik på Floyd-fronten tror jeg. Så HVORFOR holder ikke stemminga seg? Jeg mener seriøst at den holder seg nøyaktig like stemt/ustemt som min dårlige gamle Overland-gitar (strat-kopi som ikke fins mer). Er det noe jeg gjør feil? Stemmeskruene på tremoloen virker jo overhodet ikke som de holder seg der dem skal? Jeg må daglig stramme skruene så mye at til slutt har jeg skrudd dem helt inn, og må løsne
 13. Ja tyskere er generelt noen kjempehyggelige folk, det er sikkert og visst! (har slekt). Men Graham Bonnet er også en kjempehyggelig Australer, så jeg kan ikke fatte åffer de begynte å slåss på scenen.. jaja.... Viser bare at samarbeid ER vanskelig..... Derfor du nesten bare MÅ prise Iron Maiden og andre grupper der folk har holdt sammen i titalls år.
 14. kompis av meg forklarte: For å slutte å røyke, så ikke se på røykene som "åhhh jeg må vente bare 1 time til og så kan jeg ta den deilige røyken min" det fungerer omtrent like dårlig som folk som prøver å slutte med snop... Du sprekker... Derimot: hvis du ser på røykene som "pinner jeg er slave av.... pinner jeg skal kutte ut, for til slutt å bli en sunnere kar" Det høres selvfølgelig ut som en hvilken som helst "slutte-å-røyke-klisjé"... Men TENK over hvert et ord: VIL du virkelig ikke slutte å røyke? De gjør deg til en slave..... VIL du virkelig måtte bruke annet drivstoff enn mat for å fung
 15. Da Graham Bonnet (senere Alcatrazz med Yngwie og Vai i henholdsvis '84 og '85) sang i Michael Schenker Group begynte de visst å slåss midt på scenen. Sånn går det når to like store ego begynner å bli lei av hverandre.... Michael går for å være enda mye mer arrogant enn Yngwie igjen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.