Web Analytics
Gå til innhold

Frevev

Medlem
 • Innholdsteller

  47
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Frevev

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 07. okt. 1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Midt-Norge, Trondheim
 • Interesser
  Musikk, gitar, kvinns'n'shitt
 1. Troll: aha, høres spesielt ut, antar dette gjelder for floydrose gitarer med HSS oppsett også. Tenkte det hadde mer med pick-up'en sin fysiske "tykkelse" eller "høyde" om du vil, i forhold til hvor nært strengene de skal stå. Men ser ut til at det kanskje blir en test på Vester SFT-70a gitaren først, tror jeg tester Custom'en som blir nevnt og noen singlecoil'er. Gode tips til singlecoil til midt og neck? var opprinnelig god clean i denne gitaren synes jeg, iallefall knall i forhold til emg'ene.
 2. gode tips, men ang TB / SH pick ups, hva er den store forskjellen, hvorfor er TB viktig for floydrose oppsett?
 3. Er floyd rose på gitaren nå trenger litt fylde i lyden i neck men er jo kjekt med litt "punch" og. steikbacon: Ble to tråder fordi jeg ikke fant slett tråd farten og tenkte elektrisk gitar forumet var rettere plass å poste det på, men det jeg lurer på er jo litt "gjør det selv" opplegg. Utifra svarene den andre tråden regner jeg med at jeg må bytte volum og tone potmetre til 500k? hva er det snakk om når vi snakker om 25k og 500k? hørte noe om at jack-inputen kanskje må skiftes? stemmer det at det kan være nødvendig? Hva skiller SH16/TB16 fra de andre forresten? lavere pick-ups? tror jeg skal gjøre ett forsøk med å skifte pickups på gammel gitaren som likevel er død som "test" forsøk. Har en vester SFT-70a med HSS setup, tenkte å bruke en seymour duncan bucker nederst og har sett meg ut to andre single coil fra SD og, SHR-1n og en til med veldig likt navn var det vel. Større prosjekt med den gitaren, trenger ny floydrose på den, noen peiling på om det bare er å la de gamle skrene som selve bridgen festes i stå eller må alt skiftes? Grunnen til skiftinga er rett og slett fordi den som hadde gitaren før meg har skrudd istykker gjengene i de 3 blokk hullene, er jo umulig å intonere den pga det. + låsefestene på toppen av gitaren er noe skadd, slik at det kommer noe mer kling og ulyd fra strengene. Dersom noen lurte. takk for svar forresten! keep'em commin!
 4. Holder på å vurdere å skifte ut EMG mikkene i esp gitaren, og lurte på om noen andre har noen erfaringer med dette? Vurderer å sette inn Seymour duncan Jazz mikker, SH og JB mikker noe lignende oppsett som i ESP Horizon gitarene. spiller en del metall, men tenkte å bruke noen mikker som er gode egner seg til mer enn bare metall, god tonalitet og takler overtoner etc godt. Noen som vet hva som skiller SH-1n og 2n osv? så om noen har noen invendinger om disse pick-upene tips meg! Kunne trengt litt generell input på akkurat dette feltet, er det nødvendig å bytte volum/tone pot-metre i overgang fra aktive til passive pick-ups eller går det greit? regner med jeg kan plukke av batteri-holdere/ evt bare lodde fri ledningen og legge den til sides?
 5. Holder på å vurdere å skifte ut EMG mikkene i esp gitaren, og lurte på om noen andre har noen erfaringer med dette? Vurderer å sette inn Seymour duncan Jazz mikker, SH og JB mikker, spiller en del metall, men tenkte å bruke noen mikker som er gode til overtoner generell tonalitet og kan brukes til mer enn bare metall. Noen som vet hva som skiller SH-1n og 2n osv? så om noen har noen invendinger om disse pick-upene tips meg! Kunne trengt litt generell input på akkurat dette feltet, er det nødvendig å bytte volum/tone pot-metre i overgang fra aktive til passive pick-ups eller går det greit? regner med jeg kan plukke av batteri-holdere/ evt bare lodde fri ledningen?
 6. God dag og hei til alle sammen! Jeg har bestemt meg for å sette igang ett prosjekt på første gitaren min. Det er en Vester SFT-70a, forsåvidt jeg vet ett merke som gikk utav produksjon eller generell buisness i 1994. Uansett, jeg sliter med disse tingene akkurat nå. Hva betegnelsene for floyd rose betyr? Jeg tenker nemlig å få noen til å skreddersy en hals til meg på denne gitaren med akkurat samme form og alt det er bolt-on system så det er vel ikke umulig? om mulig vurderer jeg en 26.5" skala eller 27" skala. Ikke at det betyr så mye, men det som betyr noe rundt dette og Floyd rose er vel hvilke dimmensjoner på halsen R1-R10 står for, har jo funnet noe om det, men greit å få det inn her om noen har god peiling. All elektronikk må skiftes, pick-up settingen er HSS, dermed er jeg ute etter tips til gode pick ups også. Spiller jo mye forskjellig, men denne gitaren har vært en in-betweener til meg, god til mye, rock, heavy, metal, blues tilogmed, og kjempefine rene toner akustisk, så er jo såklart etter noe som kan klare å gi en grei lyd til disse kriteriene, men alt i alt, uansett sjanger, jeg liker litt "bunn" ikke grums, men tight bunn, rundt og fin tone. (tenker dette på midt/neck pick up, 5-veis velger) Råd angående volum og tone vridere trenger jeg og gjerne pick-up velger Er veldig usikker, aldri noen gang bygd gitar, men vurderer å ta for meg loddingen og alt dette selv, med mindre noen fraråder meg dette. Er verksted frelst, utdannet biloppretter og lakkerer, jobber for tiden med maling/lakk etc via bygge vare forettning, så kan veldig mye av dette fine arbeidet, innkludert litt lett lodding. dog ingen proff på små-elektrisk som dette. Tenkte å ta for meg lakkeringen av kroppen selv, ettersom at jeg kan dette godt, men trenger noe tips til hva slags lakk jeg burde bruke, gitaren er i utgangspunktet blank svart, noe jeg tenkte å gjøre enkelt, og fortsette med. Trengs noe fyller til noen små hakk rundt på bunnen av gitarkroppen etc, hva burde brukes? vanlig sparkel eller plastisk tre, eller noe helt annet? kort oppsummert: - Hva står R verdiene i floydrose sammenheng for? - Hvilke pick ups duger? har sett på SH Duncan serien og jazz, men har ingen erfaring. - elektronikk, volum og tone brytere også pick up velger, hva skal en tenke på? - lakk og fyller, tips til hva en burde bruke? Tusen hjertelig takk for alle tips og all hjelp!
 7. mobil lenken din fungerer altså ikke på firefox fant jeg ut. hehe fjern bare "m." før "youtube.com".
 8. Vi driver og prøver å samle sammen en gjeng til ett band her i Trondheim. Leter etter en dyktig trommis i 18-25 års alderen, med åpent sinn, og interesse for sjanger typen vi retter oss mot, som er hardcore / metall noe i den duren, men vi og er med åpent sinn, ikke låst fast der, men noe mellomting av de to er tanken. et lite krav: Du burde ha eget utstyr, scene erfaring er ikke nødvendig, men skal jo bli det og etterhvert satser vi på
 9. Noen som har peil på norsk butikk som selger Eminence Swamp Thang elementer? hørtes jævlig spennende ut fra denne annonsen, erfaringer? http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=37939775
 10. Sagi: forsterker treff? dra med oss toppene og rocke litt? hehe Har ikke vært aktiv på lenge, driver å starter på igjen. Randall RH300G3 plus er ikke mye å ta med seg as, minst spennende ampen noen sinne. Men er likevel positiv til forsterker treff eller iallefall sjekke Einsteinen virka jævlig najs den! den videoen rett over her var jo fet! Engl Savage virka jævlig fet den også, ingen som har den som holder til i trondheims området med det samme da?
 11. Takk for tipset, begynner å tippe mot Triamp, 6505, har sett på engl tidligere, men powerball? Har kabinett fra før såklart! jeg leter etter en amp som er småsint, men ikke med istykker distorta grøt-lyd, men tight kraftig gain og dyp tone.
 12. Tommern: Hehe, lykke til med salget av ampen din er ikke ute etter uendelig gain, men en kraftig amp. Er jo naturligvis litt distort/gain i en grei metall amp, men er ute etter en som klarer å håndtere det uten å jage vekk alt av tone. Pedaler bruker jeg lite av, eq, noisegate, tuner og til amper uten vreng: Boss ML-2 eneste jeg har for tiden
 13. på slang: Nei ass, alt annet enn! bare liker å enkelt oppsett, topp og kabinett, er jo det jeg er ute etter her. noe jeg kan bruke på øving og på scena, trenger ikke all verdens med volum på øving, men er jo greit å kunne bruke litt lyd der og. Den Mk'en din hadde sikkert vært en fin gutteroms amp men så god råd har jeg ikke @ the moment.
 14. Tommern: Ikke på noe vis lydmessig, og kall meg svak, men liker å ha half-stack oppstillinga istedenfor mikket amp Unnskyld om det såret din mening om Mkl, jeg syns ingenting vondt om lyden fra den forsterkeren.
 15. Det angående vibrato og tusen sweeps er vel strengt tatt en smakssak? Men skjønner poenget dog. Føler det er litt på sin plass å sitere en av de store, kanskje ikke ordrett, men poenget likeså (Dimebag): The same tone that makes you cringe like fucking hell, could sound like the sweetest fucking thing to the dude beside you.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.