Web Analytics
Jump to content

JEM

Medlem
 • Posts

  50
 • Joined

 • Last visited

About JEM

JEM's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. [ironi] takk takk takk for all hjelp og de fantastiske gode rådene deres, hva skulle jeg gjort uten gitarnorge.no? [ironi]
 2. Jeg skal kjøpe en akustisk gitar i sommer og kommer til å bruke oppimot 15000kr på det! Har sett endel på diverse Martin gitarer. Men det er jo så utrolig mange. Hvilken anbefaler du? Det må være en akustisk/elektrisk! Jeg har sett litt på denne: http://www.music123.com/Martin-DC16RGTE-Ac...048.music?qso=1
 3. JEM

  Nye micker!

  jeg har en dinky 2, lagd i japan, 5 år gammel, duncan design micker på den nå!
 4. Hei jeg skal kjøpe nye micker til Jacksonen min snart og lurte på om dere har noen tips om hva slags jeg skal kjøpe. Jeg leter etter en litt frekk lyd, en mick som har særpreg liksom! Jeg spiller musikk som alt fra vanlig rock til mer heavy, f.eks steve vai!
 5. JEM

  Stryper!

  Stryper er et helt fantastisk band! To Hell With The Devil er jo den beste sangen deres da! En klassiker!
 6. BC. Rich er det verste dritt merke du kan ha! er helt forferdelige å spille på. Formen på Beast og Warlock blir nesten litt for mye av det gode syns jeg, men de er jo "litt" tøffe da. Men visst du absolutt skal ha en BC. Rich så får du kjøpe en custom made!
 7. OK, denne gitaren det er snakk om er produsert i Japan, blir de produsert i USA nå etter Fender tok over?
 8. Jeg vet godt at det har vært oppe før, jeg sier jo at jeg vet at kvaliteten var bedre før på gitarene! Men det jeg spør om er jo om det er mulig å se dette på noen måte, dette har ikke blitt tatt opp sånn som jeg ser!
 9. Hei, en venn av meg har nettopp kjøpt en Jackson DK2 som hevdes å være produsert før Fender tok over produksjonen. Det blei påstått at de var bedre før Fender tok over skjønner jeg, men hva er forandret på? Er det noen steder på gitaren det bekreftes at den er laget før Fender? Ser den annerledes ut på noen måte?
 10. Kjøpte nettopp: Dream Theater - Octavrium Steve Vai - Mystery Tracks Yes - Close to the edge
 11. Led Zeppelin- Immigrant Song
 12. Norah Jones er en fantastisk god musiker liker hun veldig godt også er hun jo utrolig vakker også.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.