Web Analytics
Jump to content

Satriani}

Medlem
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

About Satriani}

Profile Information

 • Location
  Lunner City
 • Interests
  Gitar, Data, Musikk.

Satriani}'s Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. usakelig? begge deler har atagligvis copyright(hvis det er scanna orginal tabs/noter), og vil selge mest mulig. så det er nok ikke så usakelig skjønner du.
 2. hvorfor skal man ikke bruke gitarkabel mellom forsterker og element ? det er jo bare jord og signal??
 3. noen som gidder å tabbe denne for meg? :shock: http://www.geocities.com/satriani_85/hmf.mp3 jeg har gitt opp :oops:
 4. ja for jeg er jo så god å greier. tenker jeg har gitt fra meg signaler om at jeg er så jævlig god! NOT DU burde ha en jævlig god grunn til å si at andre suger så jævlig, å det må da komme av at du selv er så jævla god? "hvordan vet du at jeg ikke eier deg lissom? kan vel forsåvidt hende.... eller er det umulig siden du er så god??" å.. så det er om å gjøre å være best?? akuratt, det er KUUUULT. - ingen har sjangs mot deg. jeg tenkte bare at jeg skulle si meningen MIN om deg, siden du sier meningen DIN om alle andre band å folk i ett sett, som alltid er rettet negativt. eller, ikke negativt mot vai da såklart. gjett hvem som ler nå!! HA-HA
 5. ja tenker du har lisens på alt du har på datan.
 6. beatles! hehe, det kan virke tamt, men det er litt gøy.
 7. jeg kan den sånn ca, første delen går helt greit. men så har jeg ikke giddi å lært meg hele den 2. delen. blir aldrig ferdig med noe jeg begynner på! nå driver jeg på jason becker - 24th caprice - noe som faktisk er vanskelig! blir sikkert ikke ferdig med den heller!!
 8. du får det til å høres ut som om du er så jævla god hele tiden, noe du ikke er. "hylhyl, alle er dårlige, men ikke jeg da" :x det her var et nyttg tips! men de fleste er vell klar over det fra før.
 9. hvis man sitter på rævva 15 timer om dagen å spiller gitar, da har man liv! :twisted: NOT :twisted:
 10. lyst til å spille ett par utfordene sanger som du ikke trenger plekter til? spock's beard - chataqua ( ellerno i den duren) jason becker - 24th caprice
 11. hvem spiller med fingrene med vreng liksom?
 12. hvis du skal bygge deg en gitar som viriker 100% så må du ha en del utstyr tror jeg. går ikke å mekke den på bordet på gutterommet for å si det slik.
 13. Detter er kanskje litt off topic, men det er ikke vanskelig å modde en crybaby til å låte som en vox eller omvendt.. Jeg har schematics for begge pedalene.. Send meg en mail hvis interessert.. send meg koblingskjema da? satriani85@spray.no :mrgreen: skal jammen meg lage en av delene, hvis jeg får tak i riktig ingredienser.
 14. på gitarimport.. haha.. neida
 15. driver bare å spiller tull. har en del halvferdige sanger jeg har laget også.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.