Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

kodax

Medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om kodax

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ok, så de emulerer vel breakup ved lavere volum, enklere å trykke på en knapp enn å skru seg dit kanskje?
 2. Unga skal få bandrom og trenger en grei bassforsterker som kan spille høyt nok til øving og som jeg kan finne til en grei pris, dvs maks ca 2000,-. Er Ampeg BA-115U ok, eller er det andre jeg heller burde se på?
 3. Blues Cube virker interessant, men wattswitching på en solidstate amp?
 4. Etter å ha hatt endel gromme rørforsterkere, må jeg innrømme at det gjør litt vondt å kjøpe solid state. De er jo lette, ofte mer vedlikeholdsfrie, og man slipper å kjøre dem på en bestemt (og nesten alltid for høy) styrke for å få godtonen, men jeg føler at de er null mojo. Det ser jo ut som de som bare har rør i preampen ikke har standby-switch, så hvis disse hybridene ikke trenger forvarming så er vel det en mulighet.. Og er dette med forvarming av rørene egentlig bare tull? http://www.valvewizard.co.uk/standby.html
 5. Hadde en Cube 30 for mange år siden, og den syns jeg både hadde uengasjerende lyd og var for veik til bandøving, så håper en Katana har mer å by på.
 6. Se der var bra svar:) Liker egentlig minst mulig innebygd, men forsåvidt praktisk med effekter i dette tilfellet. Får ta en tur innom en butikk og teste litt.
 7. Snart ryker oljefyr og oljetank ut av et kjeller-rom, og da må jo selvfølgelig rommet gjøres om til bandrom. Jeg har ikke lyst til at unga skal ødelegge min dyre røramp, så jeg vil kjøpe noe de kan bruke som jeg ikke er redd for. Ettersom de nok ikke kommer til å varme opp rør før de spiller, er vel røramp uaktuelt. (Gjelder ikke oppvarming for de med bare rør i preampen?). Jeg tenkte først å kjøpe noe "ræl" til under en tusing fra Finn, feks en gammel Marshall Valvstate 40. Den burde vel ha nok lyd til å kunne øve med, eller kan den fort bli for lav sammen med et trommesett?
 8. Takk for mange gode svar! Som sagt er størrelse viktig da rommet det skal stå på ikek er stort, så det er derfor jeg har tenkt på TD-1/TD-4. Skjønner at jeg nok må ta meg en tur og prøve litt både ift lydkvalitet, feeling og støy, ja.
 9. Dattera mi på 10 har begynt på trommer i korps. (Hun har heldigvis en lærer som også lar henne få spille litt på trommesett:) Jeg syns hun burde få et trommesett hjemme (det må være digitalt), men i tillegg til pris så er størrelse en viktig faktor. Særlig Roland TD-1 og TD4 ser aktuelle ut ift størrelse. Siden dette er lavpris-segmentet, regner jeg med at både lyd og kvalitet er deretter, men jeg har ikke lyst til å kjøpe noe ræl. Jeg vet lite om trommer, så jeg prøver meg med noen nybegynner-spørsmål. Er det feks veldig stor forskjell på vanlig gummipads: https://www.4sound.
 10. Fant ingen på han, så jeg lager en ny. Solgte to pedaler til han. Bra kommunikasjon og rask betaling.
 11. Mannen kjøpte pedal av meg, kjapp og bra handel!
 12. Jeg solgte Orange Rocker 30 Head. Trivelig fyr, anbefales!
 13. Og av meg kan du kjøpe den 450,- billigere enn hos Godlyd.no, inkl. frakt. http://forum.gitarnorge.no/index.php?showtopic=16385
 14. Vokalisten vår må skaffe seg noe å synge igjennom på øvingene våre når PA-anlegget han bruker i dag forsvinner. Vi spiller litt hard rock, og for å bli hørt uten å vrenges eller bli for tynt, så må man vel opp i et par hundre watt? Han har mikrofon og en TC-Helicon VoiceTone Create, og ser på en Mackie SRM450. Burde vel gå greit å kjøre dette uten mikser til øvingsbruk? Edit: Vi har vist testet dette allerede, og det funker visst greit uten mikser til øvingsbruk.
 15. Var Cure-fan for mange år siden, men er ikke helt der nå lenger. Går mer i Cash, Wonder, Beatles, S&G, Bee Gees, Bowie, Stones, Elton John, osv, pluss diverse jazz, dvs. mer kommærs "pen" musikk(?). Takk for forslag i hvert fall, skal gi den en test. Joa, vi har prøvd det, men vi ville gjerne lære oss noen triks som får ut det lille ekstra ved nettopp å være to gitarer. Foreløpig er det kun oss med stålstrenger..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.