kodax

Medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om kodax

 • Rang
  Nybegynner
 1. Takk for mange gode svar! Som sagt er størrelse viktig da rommet det skal stå på ikek er stort, så det er derfor jeg har tenkt på TD-1/TD-4. Skjønner at jeg nok må ta meg en tur og prøve litt både ift lydkvalitet, feeling og støy, ja.
 2. Dattera mi på 10 har begynt på trommer i korps. (Hun har heldigvis en lærer som også lar henne få spille litt på trommesett:) Jeg syns hun burde få et trommesett hjemme (det må være digitalt), men i tillegg til pris så er størrelse en viktig faktor. Særlig Roland TD-1 og TD4 ser aktuelle ut ift størrelse. Siden dette er lavpris-segmentet, regner jeg med at både lyd og kvalitet er deretter, men jeg har ikke lyst til å kjøpe noe ræl. Jeg vet lite om trommer, så jeg prøver meg med noen nybegynner-spørsmål. Er det feks veldig stor forskjell på vanlig gummipads: https://www.4sound.no/trommer/digitaletrommer/roland-td-1k og Mesh-head: https://www.4sound.no/trommer/digitaletrommer/roland-td-1kv Og holder det i så fall med at skarp-en er mesh, eller "må" resten også være det: https://www.4sound.no/trommer/digitaletrommer/roland-td-1kpx Her ser det forøvrig ut som både pedaler, cymbaler og stativ er av en annen kvalitet. Er feks cymbaler og pedaler på dette mye bedre? (Edit: pedaler følger vel kansje ikke med i dette?) Og hva med lydmodulen; er TD-4 mye bedre enn TD1: https://www.4sound.no/trommer/digitaletrommer/roland-td-4kp-portable (Edit: pedaler følger vel kanskje heller ikke med i dette?)
 3. TuppenX2

  Fant ingen på han, så jeg lager en ny. Solgte to pedaler til han. Bra kommunikasjon og rask betaling.
 4. CastorFiber

  Mannen kjøpte pedal av meg, kjapp og bra handel!
 5. TUFFTUFFTUFF

  Jeg solgte Orange Rocker 30 Head. Trivelig fyr, anbefales!
 6. Noice gate

  Og av meg kan du kjøpe den 450,- billigere enn hos Godlyd.no, inkl. frakt. http://forum.gitarnorge.no/index.php?showtopic=16385
 7. Vokalisten vår må skaffe seg noe å synge igjennom på øvingene våre når PA-anlegget han bruker i dag forsvinner. Vi spiller litt hard rock, og for å bli hørt uten å vrenges eller bli for tynt, så må man vel opp i et par hundre watt? Han har mikrofon og en TC-Helicon VoiceTone Create, og ser på en Mackie SRM450. Burde vel gå greit å kjøre dette uten mikser til øvingsbruk? Edit: Vi har vist testet dette allerede, og det funker visst greit uten mikser til øvingsbruk.
 8. Var Cure-fan for mange år siden, men er ikke helt der nå lenger. Går mer i Cash, Wonder, Beatles, S&G, Bee Gees, Bowie, Stones, Elton John, osv, pluss diverse jazz, dvs. mer kommærs "pen" musikk(?). Takk for forslag i hvert fall, skal gi den en test. Joa, vi har prøvd det, men vi ville gjerne lære oss noen triks som får ut det lille ekstra ved nettopp å være to gitarer. Foreløpig er det kun oss med stålstrenger..
 9. Tja, ikke så nøye om det er noter eller tabs, men det må være mer avansert enn "Hvem kan segla" med én streng hver. Poenget er at vi vil utnytte fordelene med å være to gitarer, i stedet for å spille omtrent de samme grepene/fingerspillene. Problemet er vel at de fleste populærlåter der flere gitarer benyttes spilles mest imporovisert, dvs. at det ikke er skrevet ned noter.
 10. Hei! Jeg prøver å finne noter for to gitarer (først og fremst populærmusikk), men sliter med å finne dette. Noen forslag?