Web Analytics
Jump to content

John Veegard

Medlem
 • Posts

  48
 • Joined

 • Last visited

About John Veegard

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.trishna.tk

Profile Information

 • Location
  Larvik
 • Interests
  Så mangt

John Veegard's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Det er forsterkern din som lager feedback, ikke pickupene!
 2. Jeg har en Mesa TRIAXIS midi rør-preamp, som du kan få for 10.000! Mail meg hvis det er av interesse: jonvegard843@hotmail.com
 3. Jeg synes han blir kjeeeeedelig å høre på etter et par låter... akkurat som Malmsteen... Men han kan da spille fort, skakke stå på det!
 4. Flott tips! En annen ting man kan gjøre er å bruke filt ved fjærene, siden det er mykere enn papir. Mange gitarer er grounda bra, men ingen fullstendig pakka inn i sølvpapir/tape, etc.. Det vil ikke si at alle gitarer har et ground-problem, men at det kan være et stort behov for noen gitarer kan jeg forstå.
 5. Det er når du stemmer ned den dype e-strengen din til d. Ganske fett egentlig... bandet mitt bruker det hele tida!
 6. Tja... Nomad er vel en ganske allright amp? Hørt så, i allfall!
 7. TØMMERMENN. Norges feteste band, ever! Søk på utørt og hør: www.nrk.no/urort
 8. Kan du ikke lese?? Alså, vennligst prøv igjen, fordi jeg sa "en som Kurt Cobain" og det var absolutt ikke rettet mot noe konkret. Jeg liker å høre på Nirvana til tider, jeg... Men jeg tror fortsatt at vår kjære noise-master hadde hatt det litt vanskelig med å få ut noe særlig støy gjennom noisegatene i rigget til Petrucci, tror ikke du? Jeg mener fortsatt det jeg skrev!
 9. Mulig at jeg har nevnt det før, men Mr. Zildian og Sabian er faktisk to brødre! Zildian, eldste broren, begynte å lage cymbaler, så fulgte Sabian etter... Uansett, så har jeg hørt flere trommiser si at de foretrekker Zildian så det blir vel min stemme også! Låter helt OK for meg...
 10. "Hva Folk Jobber med for tida!(?)" ... jeg pussa akkurat støv av Wolfgangen, Nils Ellers, så har jeg et par nye riff jeg må få liv i !
 11. Nirvana er kult å høre på i fylla, og sånne sammenhenger... neida. Det er på ingen måte "tenke-musikk", og det er det jeg liker med det.. bråkete = bra! :twisted:
 12. Mexico Stratene er helt OK.. men hvis du vil ha bedre pickuper (høyere output) og bytter, så vil forskjellen mellom den og en high-end være liten. Sånn jeg ser det, så er det lyden du lager med fingrene dine som teller mest. Ikkesant, når du spiller elektrisk så har du en slags signal-rekke og alt i den rekka fra hvordan du spiller til hvordan det låter gjennom høyttalerne, er omtrent like viktig. En dyr/bra gitar låten dritt på en dårlig forsterker, en dårlig gitar låter også dritt på en bra forsterker, etc... alt teller like mye, det er min mening. Men.. det er hvordan du selv spiller som gjør forskjellen, det er du som styrer spakene på en måte. Ville noen som Kurt Kobain låte FETT gjennom racket til John Petrucci?
 13. Jeg har farga pickupene mine grønne i min Ibanez RG 270 DX... og nå skal jeg skifte pickuper i den nye Peavey wolfgang Special qt exp gitaren min til DiMarzio Tone Zone og Air Norton.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.