Web Analytics
Jump to content

BassMan

Medlem
 • Posts

  52
 • Joined

 • Last visited

About BassMan

BassMan's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Hvis du ikke har rytme vil du helt sikkert få det når du begynner å spille tromme, du kan jo prøve å spille til metronom for å øve opp rytmen din. Husk også at stillheten mellom tonene er like viktige som tonene selv Hvis du vil teste rytmen din kan du vel prøve å la en metronom telle opp til deg før du begynner å spille en sang, og se om du klarer å henge deg på i riktig tempo Ellers så kan du vel trampe takten mens du spiller osv. vel, ikke vet jeg, spiller ikke tromme/perkusjon uansett....
 2. Litt for mange? Etter min alt for mange! Og for mange ensformige riff!
 3. RATM bruker ihvertfall Whammy pedal en del. Hvis du lurer på hvilken bass effekt som brukes på around the world så tror jeg det er Boss Bass Overdrive, klarer å få helt lik lyd med den som det er på sangen + at jeg har sett at Flea har den og en hvit Dunlop Wah Wah på live DVDen deres(Slane castle).
 4. Gjelder det samme for Amnesiac?
 5. Har hørt en del på radiohead i det siste, begynte med debut albumet pablo honey, deretter the bends(album 2), og så OK Computer. Likte det jeg hørte, elsket det... Men så begynte jeg og høre på"Kid A" og "Amnesiac", og da begynte jeg nesten å gråte, det er jo tekno! Noen som er med meg her??? Noen som vet om andre band som ligner litt på radioheads første tre verker?
 6. jeg lurte på om noen kunne legge ut en oversikt over de forskjellige treene som basser og gitarer er lagd av og hvordan de låter, eller gi meg en link, lurte mest på mahogny og agathis EDIT: sorry, glemte å lese den :oops:
 7. http://www.gemusikk.no/ehandel/id/005479.asp Sjekk ut hot-rails, de er humbuckere i single-coil format, og er de mikrofonene som seymour duncan lager med høyest output, Dave Murray i Iron Maiden bruker disse
 8. Er det forskjell på lyden/spillbarheten på disse to forskjellige gripebrettene, eller er det bare fargen? Hva er fordeler/ulemper med de to?
 9. Noen som vet om det ligger en nettutgave av denne katalogen ute på nettet? :roll:
 10. BassMan

  FMT

  Hva er Flamed Maple Top og Quilted Maple top?
 11. Det er vel ikke så rart... det er ikke så extremt gøy og sitte og spile bass hjemme, uten orkester. Sånn er det vel forøvrig med trommer også kan jeg tenke meg...
 12. Neida, egentlig vil jeg bare vite hva som er forskjellen på disse to effektene...
 13. jeg trenger sikkert ikke være helt steve vai for å finne på noen enkle riff o.l. ........?
 14. Jeg spiller bass, men har tenkt å begynne å lage egne sanger, da burde jeg vel kunne spille et instrument til, så jeg lurer på hva synes dere er best til slikt, keyboard eller (vanlig) gitar?? Har keyboard hjemme, og gitar.
 15. Har en del spørsmål om musikk teori, stemmer det at forskjellen på C-dur og C7 er at den 7 tonen i skalaen er senket en halvtone? Og hva er maj og suss?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.