Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

hildemor

Medlem
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om hildemor

hildemor's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for tips! Keg må si jeg er imponert over dere som klarer å spille alle tabsene. Det er jo så vanskelig med så mange av gangen..? Men jeg må jo bare trene på det og, så kommer det av seg selv etterhvert?
  2. Takk skal du ha leo - det var da hyggelig! Og det jeg har sett hitill har vært bare positivt. Mye ting å finne her som jeg har lett etter i lang tid. mange gode linker osv. Ergo=veldig bra
  3. Hehe, jeg tenkte meg det. Da er det vel greit å skifte de ut fort som bare det. Er ganske amatør i forhold til dere her inne, merker jeg, men da har jeg mestere å lære av da, vet du. det er ikke så dumt Takk for svar i hvertfall! Vet du tilfeldigvis hvor mye det koster?
  4. Gitaren min har litt for mye forstyrrende "klang" eller ekko eller hva jeg skal kalle det, noe som ikke høres særlig pent ut. Burde jeg kanskje skifte strenger? Har ikke byttet de ut siden jeg kjøpte gitaren for 7 år siden. Nå skal det sies at jeg ikke har brukt den hver dag. Det har ofte gått lang tid mellom hver "spilleperiode". Er det forresten en enkel sak å skifte de, eller er det kanskje en ide å få butikkmenneskene til å hjelpe meg?
  5. Men ofte blir det veeeeldig sprik, i hvertfall med mine korte fingre. Og hvordan skal jeg da spille med høyre hånd?
  6. Hei! Jeg trenger desperat litt hjelp med å lese/lære å spille tabs med flere tall samtidig. Jeg klarer meg fin når det er ett og ett tall bortover hele, men sliter når det kommer mange av gangen. Har dere en enkel måte å forklare meg dette på? Takker på forhånd! Og jeg må også si at dette var litt av et forum. Utrolig at jeg ikke har oppdaget det før. Nå kommer jeg nok til å bli en veldig ivrig gitarist fremover
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.