Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Martin.H

Medlem
 • Innholdsteller

  136
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Martin.H

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 30. jan. 1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Bosted
  Sandvika
 1. Noen som før har opplevd treg behandling fra music123? Bestilte gitar der på lørdag (kveld), greit nok at den ikke ble registrert da, men den har ikke enda ikke blitt behandlet? Har ikke blitt trukket heller.
 2. Da har jeg faktisk bestilt via JetCarrier! Gleder meg som en liten unge! Bare lurer på dette dokumentet som må lastes opp ved booking? Må jeg sende orderbekreftelse fra butikken, som en kvittering?
 3. Jetcarrier synes jeg virker som et godt alternativ! Dere har gode erfaringer med de også, eller? Tror jeg går for sjøsending, regner med at de kan videresende fra sentralen og hjem til meg?
 4. Hva vil det egentlig koste meg å sende en gitar fra USA, med gitaren i hard case? Må da være mulig å få det rimeligere enn anslagene jeg har fått fra UPS/Fedex som er på rundt 230$? Synes det var veldig dyrt. Broren min bor i USA og har mulighet til å sende til meg, lurer bare på hvilke shippingmuligheter jeg har?
 5. Jeg vil i hvert fall si at hvis du har planer om å kjøpe Valveking combo, med standard elementer, så låter ikke det noe særlig til Metallica. Spiller Metallica i ny og ne, og syns ikke at vrengen i denne ampen, særlig da med tilhørende element klarer det noe særlig. Det funker, men er ikke særlig heftig. Du kan jo bare gå for en pedal ved siden av. Min Metal Muff i Valvekingen låter veldig tøft syns jeg! Så lenge den innstilles riktig. Den kan fort bli litt flisete og for mye "fjortiss med mest mulig vreng" - aktig. Men med riktig setting er det nokså kult.
 6. Heisann! Har hatt min Peavey Valvking 112 i snart ett år nå, den har spilt og bra og jeg er fornøyd med den. Nylig har jeg begynt å spille sammen med andre og da oppdaget jeg noe litt stygt Jeg bruker ikke vrengen på forsterkeren når jeg spiller, jeg syns den låter litt tynt og kjedelig for det jeg spiller. Men til old-school rock er den kjempekul. Jeg bruker DS-1 og Metal Muff for å få vrengen jeg ønsker. Men når jeg cranker volumet til 1-2 o clock så får jeg helt vill bassressonans som ikke er hørbar i det hele tatt hvis jeg spiller litt lavere. Her er det liksom en overgang hvor alt blit
 7. Sorry for bump, men noe som kom opp! Ibanez WD7 (weeping demon), hvordan er den egentlig? Hørtes ikke så verst ut på youtube, og har fått mye bra brukeromtaler så vidt jeg kan se!
 8. Harmony-Central hjalp lite, var kun én person som hadde testet den. Men fant enda en 535Q til salgs, har sendt mail og håper på det beste. Syns den virker veldig fin! Uten bypass-mod, tapper den mye signal?
 9. Ble dessverre ikke noe av GummiTZ sin, den ble solgt, jeg var litt sent ute. Zakk-wah'en er ikke noe særlig altså? Hvordan er den Carl Martin wah'en som ble linket over her?
 10. Heisann! Etter Crybaby'n min brøt sammen har jeg bestemt meg for å kjøpe ny. Har lyst til prøve en annen av to grunner, jeg syntes ikke crybaby var noe særlig til heavy vreng og den ble fort ødelagt. Har snust litt på Vox V847A, men vet ikke om den er noe særlig mye bedre til heavy vreng den heller. Hva er egentlig å anbefale av wah som egner seg til metal? Har sett på Crybaby Zakk Wylde og lurer på hvordan den er. Den ser i hvert fall robust ut og jeg synes wah-lyden til Wylde er bra. Skal til Tyskland neste uke, og der koster denne rundt 1000,- noe som egentlig er litt mer enn jeg vil beta
 11. Det er bare å besøke siden det, du kan se på alle filmene gratis, for å se hva som kan læres og slik, men for selve leksjonen må du være medlem.
 12. Har nettopp hørt frem til spor seks! Er rimelig fornøyd! "All nightmare Long", "The Day that never comes" og "Broken, beat and scarred" er dritrå! Gleder meg til å høre resten!
 13. Joda, mulig garantien gjelder enda, kjøpte den for 1.5 år siden. Men det var i Tyskland, og vet ikke helt hvordan jeg skal ordne det. Og hvis skaden ses på som en slitasje, får jeg ikke garantidekning heller, vel. Det som må skiftes er hele switchen, den er kaputt. Selvom jeg stoler ikke på helt på han i butikken, for da jeg nevne hvordan pedalen oppførte seg, ble han overrasket, akkurat som om han ikke hadde sjekket det... Så vet ikke helt hvorvidt han kan uttale seg egentlig. Det eneste som er galt med pedalen er at jeg ikke får skrudd den av/på, jeg får justert wah'en og alt mulig, kan da i
 14. Bumper denne jeg! Leverte pedalen på musikkbørsen for en uke siden, de skulle se på den. Fikk vite at delen som trengtes vil koste 300 kroner, og at han skulle ha 500 for jobben! Synes det var litt drøyt altså. I og med at jeg kan kjøpe ny/brukt billigere. Men hvis jeg først skal skaffe ny wah, kunne jeg tenkt meg å vite hvilke andre pedaler jeg kan vurdere? Synes crybaby'n var litt "kjedelig" kanskje, noen tips?
 15. Takker for innspill i tråden! Gitaren er i orden nå Tok en nærmere kikk på blokken til e-strengen, pusset den littegrann og så og merket et spor i den faktisk, så prøvde å pusse det litt ned. Og justerte litt på vinkelen til den ene låsen og nå fungerer den som før!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.