Web Analytics
Jump to content

Wooper

Medlem
 • Posts

  78
 • Joined

 • Last visited

About Wooper

 • Birthday 05/28/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.nrk.no/urort/Artist/Cheeriot/default.aspx

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Trondheim
 • Interests
  Musikk, film, gitar, øl and such

Wooper's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

0

Reputation

 1. Jeg har nettopp skaffet meg en fulltone gt500 effekt pedal, men rett etter jeg plugget den inn hører jeg en høy high-pitch pipelyd når jeg har på booster siden. Når jeg skrur til distortion går volum ned til null, for så å gå opp til normalt, med dette kommer også en del skrapelyder og ulyd + pipingen fra booster siden. Er det noen som vet hva som kan ha skjedd? Den er bare plugget rett fra forsterker -> effekt -> gitar. Kjenner det blir my skrapelyd om jeg er borti strømledningen. Kan det være en koblingsfeil eller noe sånt?
 2. Har prøvd det ja, funker litt på noe, men distortion blir ganske bad. Men som han over deg kommenterte så skal jeg sjekke output nivåene en gang til. Kanksje det er noe jeg har oversett
 3. Kjenner at lyden ikke blir så bra når jeg bruker GT8. Vet ikke om det er brettet eller programmet (Guitar rig 5) som er problemet men signalet som kommer inn er ekstremt "hot" (alt for høyt, med for mye fuzz/gain, og veldig sprakete). Er det noen annen måte å få digital signal fra forsterker, dvs: noe annet brett/boks som har coaxial ut med noen bedre signal eller noe slikt. Vet ikke helt om det er noen enkel fiks enn endeløs tweaking, men tenker at kanskje GT8 er et utdatert brett med dårlig/gammel programvare, og om kanskje utbytting til noe nyere er en mulighet for bedre sound. Er det noen som har et tips eller to? Eller er dette bare en umulighet?
 4. Fant ut av det. Det stod på internal når det skulle stå på external
 5. Hvordan "sjekker" man den. Å teste den på andre ting eller noe sånt?
 6. Jasså. Mener jeg recorder i 44.1, men har prøvd forskjellige, samt at da ville det ikke fungert når jeg spilte inn for litt siden. Det er det jeg ikke forstår. Hvorfor fungerte det da, men ikke nå? Mener å ikke ha gjort noen forandringer
 7. Etter mye om og men har jeg endelig kjøpt meg nytt rec utsyr (Komplete 6 Auio lydkort, Komplete 8 og ny PC) og alt fungerer fint... Bortsett fra s/pdif in recording. Jeg prøvde å spille inn med s/pdif på lydkortet for en stund siden (ca 1,5 mnd) og da gikk det greit, men nå får jeg ingen signal inn til lydkortet og ingenting blir plukket opp av PC'n. Jeg plugger forsterker inn i Boss GT8, bruker dens digitale utgang inn i Komplete 6 lydkortet mitt, men ingenting skjer. Har sjekket alt på Cubase (VST connections, Device setup, hele pakka (spdif inn/standard ut)) men ingenting virker. Analog virker, men ikke digital. Er det noe jeg har gått glipp av, eller kan det være ledningen? Det skal sies at jeg kjøpte ledningen for rundt 4 mnd siden så jeg forventer at den skal virke, men kan det være det som er problemet? Vil nødig kjøpe ny ledning for så å finne ut at det ikke er problemet, og da kaste penger i dass. Føler meg helt maktesløs her, og håper noen har noe råd av noe slag.
 8. Ja, så det nå. VIrker som et veldig godt kort, men igjen virker det litt vanskelig å få tak i uten å bruke ekstre kostnad på frakt o.l. Bor i Trondheim og der har vi bare 4sound og riff, og deres utvalg er mildt sagt ganske lite.
 9. Skulle gjerne ha slått til med mer penger om jeg kunne, men jeg holder på å oppgradere pc, software og slikt, så jeg må ligge på dette budsjettet. Den terrasoniq'en så ganske bra ut, men vet ikke om den digitale inngangen va stereo (stod L og R på den). Stereo er noe jeg trenger. Trenger ikke all verdens med inganger, ikke enda ihvertfall. Ser nok ut til at NI kortet er det beste stikket, i min pris klasse anyhow.
 10. Mja, det kortet, fra Presonus, jeg fant som virker interessant og i min prisklasse, hadd en type spdif ingang som ikke lignet noe jeg har sett før. Må være Coaxial inn på kortet siden jeg skal koble det til effektbrettet mitt, og det har bare coaxial.
 11. Skal kjøpe meg ett nytt eksternt lydkort til musikk innspilling, og tenker på å gå for Native Instruments sin Komplete Audio 6. Det ser veldig bra ut, har alt det jeg vil ha, og har fått mye skryt fra reviews på nettet. Jeg kommer til å trenge en digital inn/out (coaxial) noe de fleste kort har, men ikke alle. Problemet er at kortet er ganske dyrt 2000 kr, men dette kortet jeg skal kjøpe er et jeg vil ha en god stund, så vil gjerne at dette skal være av kvalitet. Er altså villig til å betale rundt 2000 kr, men vil forsikre meg kvalitet for pengene. Har begynnt å lete litt rundt på nettet å sett litt på Focusrite, som virker veldig godt priset, samt Edirol sine, selv om jeg er litt skeptisk til Edirol, da mitt siste kort var fra dette selskapet og det var av veldig sub-par kvalitet. Det jeg lurer på er om jeg burde gå for NI Komplete Audio 6 kortet, eller kanskje se på noe annet, eller om noen har erfaringer med kortet, eller vet noe mer enn meg. Vil bare sikre meg så jeg ikke gjør et dårlig kjøp. På forhånd takk
 12. XENYX X1204USB så ganske bra ut. Skal sjekke det ut litt mer før jeg bestemmer meg.
 13. Har lastet ned et par drivere men ingen har funket. Har gitt opp lydkortet nå, virker for gammelt og tregt. Investerer i et nytt NI Komplete audio 6 i stedet så slipper jeg å tenke på det.
 14. Sant sant,, fant ut at Edirol lydkortet ikke er av så sterk kvalitet at det kan kjøre backingtrack samtidig som innspilling via Digtal inn etter hva jeg har lest på andre forum. Litt surt at et ganske dyrt lydkort som det skal ha et slikt stort minus. Eneste valget for meg da blir å kjøpe et nytt lydkort som kan dette. Native Instruments Komplete Audio 6 ser ut som et bra valg at the time. Om noen har noe å si om det kortet hadde vært flott, har lest veldig mye positivt om det så er spent på å sjekke det ut om en måneds tid.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.