Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Chrizzy

Medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Chrizzy

 • Rang
  Nybegynner
 1. Jeg fikk den første Elgitarboka av Refvik for et par uker siden. Beste gitarboken jeg har hatt hvertfall.. Anbefales på det sterkeste!
 2. Gitarting.no jeg tror de skal ha noe sånt der, men jeg veit ikke hvordan prisene er i forhold til andre..
 3. Jeg har en Gibson Sg Standard, og har lurt på å putte en Angus Signatur Humbucker i bridgeen, er dette noe jeg klarer selv.. Eller bør en ekspert hjelpe meg???
 4. Sorry.. Jeg bor i SKi, likeved Oslo..
 5. Skulle ha levert min SG inn til service, er det noe som veit om noen som er flinke på dette området og hva ligger pisen på?? Takk for alle gode svar!
 6. Kjøp SG Standard nesten halve prisen. jeg har den og er mega fornøyd.. Deilig gitar.. Du kan heller kjøpe en Angus Humbucker senere, det har jeg tenkt til å gjøre. Lykke til!
 7. Skal kjøpe meg akustisk gitar.. Men det er jo så sykt mye å velge i.. Har satt et tak på 4000,- gidder ikke å bruke mer, spiller mest el..Har sett på disse tre, noen som har erfaring og råd.. eller noen som har noen andre forslag??? Hadde vært nice med noen svar!! Denne eller denne eller noen andre lure råd.... Håper på noen bra svar!
 8. Hei! Bare lurte på om noen har testet MORGAN W- 970 SCE akustisk gitar?? Fant et godt tilbud på den og lurte derfor på om folk vil anbefale den??? Takk!
 9. Jeg har en Gibson SG Standard.. Så det tror jeg ikke er noe problem...
 10. Hei. Kan man ta av alle strengene på gitaren for å rengjøre og vedlikeholde fretboarden, eller er det å anbefale å skifte en og en streng?? Hva gjør folket?? Kult med noen svar.
 11. Har sett på brukt markedet og sjekket ut forsterkere, funnet noe. Hva vil dere på forumet anbefale å kjøpe, spiller på en Gibson SG Standard, liker å spille rock, ikke mye metal. Spiller mye Ac/Dc.. http://finn.no/finn/bap/object?finnkode=86...s=23&tot=73 http://finn.no/finn/bap/object?finnkode=87...pos=2&tot=5 http://musikkweb.no/musikkpraksis/ann/ads.php?aid=154480 Eller er jeg helt på tur...??? Skal hvertfall ha meg en forsterker til maks 5000-6000 kr..
 12. Jeg har det, en Gibson SG Standard.. men er gira på å spelle akustisk også... Men har begynt å vurdere å kjøpe ny forsterker istede.. Min suger, har lyst på noe som lukter Rock N Roll
 13. Jeg har nå tenkt til å kjøpe meg min første akustiske gitar( halv akustisk), men er ikke helt sikker på hva jeg skal kjøpe. Hars sett litt på denne Ibanez MasaSX72, men vet ikke helt.. Noen som har testet Ibanez?? Og er det noen som har noen tips å komme med?? Setter pris på all hjelp..
 14. http://www.music123.com/Epiphone-Ace-Frehl...ar-i27924.music Du kan jo bestille den her...
 15. Jeg har også tenkt til å kjøpe standard, mener du at det ikke er noe vits å kjøpe den i forhold?? Hvor kjøpte du gitaren??
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.