Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Byggmesterbobb

Inaktiv medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Byggmesterbobb

  1. Broken Fork søker bassist vi spiller stort sett metall, og er inspirert av band som: metallica, soad, mastodon, slayer,diamond head.... Stilmessig ligger vi kansje et sted mellom metallica og slayer Vi har ikke holdt på så veldig lenge, men vi er ambisiøse og målet er å komme seg ut å spille så fort som mulig. vi jobber for tiden med noe eget materiale, men spiller også noe cover. vi disponerer øvingslokale i oslo 1 gang i uka(fredager) der står det PA anlegg som vi kan bruke. litt om oss, vi er 3 stykker (gitarist, trommis og vokalist) på 24,24 og 27 år, aldersmessig er det greit om du er et sted mellom 18-40:) er det noen spørsmål er det bare å sende meg en PM/mail svare her eller legge meg til på msn.
  2. Er det noen særlig forskjell mellom rack og pedalutgaven av Decimatoren?
  3. Jeg skal kjøpe meg ny røramp, har tenkt litt på engl savage eller lignende. Fordi denne ikke har innebygd noise gate lurer jeg på om det funker like bra å bruke en ekstern noise gate (fra en multieffekt boks el.l), eller om jeg bør kikke etter en amp med innebygget noise gate.
  4. Nystartet Metal/trash/punk band søker bassist og vokalist (eventuelt bassist som synger) vi spiller stort sett Metal/punk musikk: Soad, green day, nofx, mastodon etc., men kan fort finne på å spille noe helt annet, så vi er åpne for det meste. Vi har ikke holdt på så veldig lenge så vi er ikke akkurat sceneklare enda, så det gjør ikke så mye om du ikke er superbassist/vokalist. Vi er ikke superseriøse heller, og gjør dette foreløpig bare på hobbybasis, men å få en spillejobb eller to i fremtiden ser vi ikke bort ifra. vi disponerer øvingslokale 1 gang i uka(fredager) der står det PA anlegg som vi kan bruke. litt om oss, vi er begge 23 år og bor i oslo området. lokalet ligger i oslo (alexander kiellandsplass). aldersmessig er det en fordel om du er rundt 20-24 år, men det er ikke noe krav.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.