Web Analytics
Gå til innhold

Aslak

Medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Aslak

 • Rang
  Nybegynner
 1. Tar opp igjen denne tråden da jeg ikke klarer å lete frem Ingentingtabs noe sted. Jeg setter pris alle tabs/chords dere måtte ha av Ingenting. Halvferdige tabs tas også imot med takk...
 2. Takk for tips! Etter å ha spillt gitar i snart 3 år kjenner jeg fort om jeg holder rett takt, men det kan nok kanskje være en fordel å terpe med metronom alikevel. Jeg kommer ihvertfall til å stikke innom biblioteket en av di nærmeste dagene å raske med meg alt jeg finner av litteratur om emnet!
 3. Har alltid hatt lyst til å spille trommer, men det har aldri blitt noe av det. Nå har jeg nettopp fått tilgang til et trommesett og lurer derfor på om noen av dere har tips til hvordan jeg kan komme i gang. Er det gode begynnerkurs på internett, eller bør jeg kjøpe bok?
 4. Takk for raskt svar! Ser frem til å fornye utstyret mitt:D Skal se om jeg finner en nettcafé og avlegge rapport.
 5. Natt til torsdag reiser jeg på skoletur med hvite busser. På reisen kommer vi innom byene Krakow, Praha og Berlin. Som mål for turen har jeg å få hjem minst en brukbar stålstrenger(prisklasse 5000 Nkr) og evt. Line 6 POD XT Live og en øvingsforsterker til den elektriske. Hvordan er prisnivået i forhold til her hjemme? Er det noen som har andre erfaringer med kjøp av lignende utstyr i disse landene? Takk for alle svar innen onsdag kveld!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.