Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

FenderBender

Medlem
 • Innholdsteller

  79
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om FenderBender

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 25. jan. 1993

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.facebook.com/TABolsen
 • Skype
  tabonitre

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger
 • Interesser
  Hovedsaklig ska, reggae, jazz og funk, men er åpen for det meste.
 1. Tenkte meg en tur til Godlyd klokken elleve, når Guthrie Govan er i butikken og tar i mot spørsmål og er åpen for diskusjon. Så skal jeg sikkert spise lunsj, mellom åpningen og masterclassen. Etter det blir det antakeligvis hjem til middag, eller så slår jeg til med en middag i Sandnes. Deretter hadde det jo vært greit å ta en pils på Banken, før konserten. Jeg er så ekstremt stoka på konserten!
 2. Det var jo det som var poenget mitt, jo!
 3. Datoen er satt til 19. desember. Det finnes en lokal pub i Sandnes ved navn "Banken" hvor de som er rett under 18 antakeligvis kommer inn, hvor vi helt sikkert kan sitte og ta en øl og diskutere gitargreier før konserten
 4. Mener du "musikk som bare fokuserer på teknikk" som i shredding og rask spilling? For selv om teknikk (for mange gitarister) er sterkt relatert med shredding, så er det ikke nødvendigvis bare det det kan brukes til. Se på f. eks. Frank Gambale, han inkorporerer mye sweeping i sjangre hvor det ikke er så mye fokus på slikt, eksempelvis blues og jazz. Det er bare et spørsmål om hva du vil bruke det til. Jeg er enig at det er et verktøy, men det kommer jo også litt an på hva du hører inne i hodet ditt, da.
 5. Nja, der er vi litt uenige. Jeg vil våge å påstå at teknikken du bruker har litt å si i forhold til hvilken måte notene blir formidlet på. F. eks. i legato er målet at det skal flyte, at det skal høres smooth ut. I chicken-picking er poenget å spille alternate hele tiden, men å mute mange toner, slik at det høres ut som en kylling, osv. For meg er det litt samme konsept som ordmaling.
 6. Nå har det seg slik at alle gitarister har noe de foretrekker, eller liker best. Jeg har pleid å prøve litt på de forskjellige, men jeg angrer litt på at jeg ikke har satt meg særlig godt inn i én av dem. Så, dette er egentlig bare et lite spørsmål for nysgjerrighetens skyld, og for å åpne for en teknikkbasert diskusjon på forumet. Svar gjerne på tråden i tillegg til pollen, og begrunn helst hvorfor du bruker den teknikken så mye som du gjør. EDIT: Har nå lagt til flere alternativer.
 7. ... eller yards, miles, og barrells. Jeg bruker B og Bb (altså, bi flætt) når jeg snakker med engelsktalende/internasjonale musikere/gitarister. Men jeg er egentlig ganske fleksibel av meg, det spørs hva vedkommende foretrekker. Egentlig så er det lettere å skille mellom B (Bb) og H (H), da.
 8. Jeg tenker på å kjøpe en billig hollowbody-gitar, (kanskje en Epiphone ES eller noe lignende), og bytte ut hals, pick-ups og bridge. I og med at jeg aldri har gjort noe slikt før, så har jeg et par nybegynnerspørsmål: 1. Hvilke pick-ups er passende til jazz/blues? Jeg tenker noe med en mellow sound, men i tillegg brukbar attakk, hvis det trengs. 2. Hvor burde jeg henvende meg for å skaffe delene, for å få mest mulig ut av pengene? 3. Hvor mye vil det hele koste, hvis gitaren (altså, den jeg skal bygge på) i utgangspunktet skal koste ca. 5000? (Delene kommer utenom) På forhånd takk for s
 9. Little Wing kan dere lage en fet instrumentaljam av, á la SRV sin versjon. Edgar Winter Group - Frankenstein er også kul.
 10. Jeg har egentlig ikke peiling på hvorfor jeg øver. Jeg spilte veldig mye før, kunne spille hver dag fra jeg kom hjem fra skolen til jeg la meg. Men i det siste har det kunnet gått en uke mellom hver gang jeg har rørt gitaren. Kanskje det har mye med at jeg lenge har prøvd å starte band, men at det ikke finnes folk i min bydel som faktisk øver. Jeg tror jeg øver fordi jeg liker å kunne noe. Jeg liker at gitar er "min greie", at det er noe jeg kan en del om. I tillegg så liker jeg også å prøve meg på andre instrumenter som f. eks. trommer, piano, bass, vokal, litt av hvert. Musikkteori er også n
 11. Nei, selvfølgelig ikke. Det var kanskje et dårlig eksempel, med tanke på at jeg heller ikke finnes kristen i det hele tatt. Jaja, hver sin smak.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.