Web Analytics
Jump to content

Vill!

Medlem
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

About Vill!

Vill!'s Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Vill!

  Fiolin!

  Jeg mener å ha hørt at Fiolin: dyrt Fele: billig Altså at fiolin er det litt finere konsert-tingen, mens fele er det landlige, norske. Gåte - Ola I er forøvrig min favoritt fiolin-sang.
 2. Hun trenger vel strengt tatt ikke ta en hørsels-test om hun synes at musikken var for høy!
 3. Jeg vil anbefale dere å laste ned Fagning, og høre partiet fra 5.25 minutter til 6.10. Det må være den musikken jeg elsker høyest her i verden.
 4. Vill!

  Black Sabbath

  Laster ned nå, hadde håpet at det skulle bli ferdig til langfri, men ser ikke ut til at det blir sånn:( Gleder meg uansett!
 5. Windir, helt klart. Det var helt enkelt bandet som ga meg lyst til å begynne med musikk.
 6. For noen er rocken enda farlig. Imponerende.
 7. Stemte der det sto death metal jeg:) Siden jeg er i kveruleringshumør vil jeg påpeke at det er teit å sette hardcore og death metal under ett;) De er jo ikke i slekt en gang:P
 8. Vill!

  Fiolin!

  Virker som om det blir midi-keyboard for en stund ja... Er det noe utfordring og skaffe ønskede lyder til sånt noe?
 9. Vill!

  Miksepult

  Tror nok at du må gå litt over 2-3 tusen om du vil ha noe som du beskriver her;) Er forøvrig ikke helt sikker på at dette er rett sted;)
 10. Kalle du det der ensformig mussiksmak? Du spenner jo helt fra Beatles til Death metal jo!
 11. http://www.warwickbass.com/basses/doublebuck.html
 12. Hva er spesielt med disse gitarene? Jeg får inntrykk av at det ikke er heeeelt "vanlige" akustiske. http://www.yamaha-europe.com/yamaha_europe...tars/index.html
 13. Jeg må tilstå at det pirret nyskjerrigheten min. Jazz med growling! Jeg er av det inntrykket et det skal et ganske massivt lydbilde til for at growling skal fungere. Ser ikke helt for meg at det kan fungere i jazz da.
 14. Muligens den første av de to der, men Come Clarity står stø som fjell. Grunnen til at Soundtrack to Your Escape havnet der, er åpningsriffet på F®iend. Det er den definitivt tøffeste åpningen av en plate jeg noensinne har hørt! Riffet på Touch Of Red er heller ikke langt bak. Jobber med saken;) Jeg hadde mange plater som jeg måtte sitte å vurdere for å finne den aktuelle. Jeg la foresten stor på at det var plater jeg hadde hørt mye på både igjennom oppveksten og i det siste. Jeg tror nok jeg liker disse platene om noen år også. Jeg tror ikke jeg går lei med det første;) Jeg har faktisk hørt utrolig lite jazz, og tror ikke det blir så altfor mye med det første. Ikke et vondt ord om jazz, men metal ligger nok en tanke nærmere hjertet mitt. Synes forøvrig det er rart at Dream Theater ikke kom med i hele tatt.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.