Web Analytics
Gå til innhold

GitarGuru

Medlem
 • Innholdsteller

  129
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om GitarGuru

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 07. sep. 1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.lemonstonecircus.tk

Profile Information

 • Bosted
  Skedsmokorset
 • Interesser
  Rock 'n' Roll

Nylige profilbesøk

1 533 profilvisninger
 1. Tittelen sier jo på en måte alt. Jeg har veldig lyst til å begynne å øve ordentlig igjen. Har vært mye "sette seg ned å spille det man alltid gjør" faktor hos meg for tiden. Dette er jo grunnet at jeg ikke helt klarer å finne ut hva jeg skal øve på.. Teknikk er noe jeg har øvd masse på, lenge.. og det begynner jeg å bli lei av. Har tenkt til å begynne å lære litt jazzlinjer og div. men vet ikke helt hvor jeg skal starte.. Er det noen som har no øvingstips? Hva pleier dere å øve på?
 2. Suhr er digge økser det! eller Tom Anderson! Har akkurat bestilt meg TA nå selv. Får den i november=) Glær mæ
 3. Spelle det på samme måte som Angus var jo poenget mitt. Spelle det like fett, like edgy og røft! Om de kan låta er en ting, men spille det som en rocker er en annen!!!
 4. Mye av dette er jo å rakke ned på jazzmusikere. Sjeldent man møter en som går på høgskolen i Oslo, som studerer jazz, som er blærete og ovenpå. En kamerat av meg går første året der nå, og alle jeg har møtt der er veeeldig hyggelige. De stiller jo veldig sterkt teorimessig, for det MÅ man kunne når man spiller jazz. Prøv å improviser over How High The Moon uten og ha noe i sekken.. Da låter det ikke pent. Meeen.. Be dem spille Back In Black. Angus Young som har "sverget" til 3 grep og pentaton skala speller den fetere enn en jazzmusiker med master i jazz. Som det ble nevnt tidligere så kommer det helt ann på hva man har satt seg inn i og hvor hjertet har ført dem! Musikk, enten det er jazz eller rock, må spilles av noen som "føler" det.. Ikke som "spiller" det..
 5. Var det jeg tenkte meg, skjønner du! Utrolig tøff gitar! Liker rødfargen og perlemors plekterbrettet=)
 6. Hvem er det? aldri hørt om han..
 7. Hey! Jeg regner med at flesteparten her har kjøpt Funhouse plata; plugged2?!=) Utrolig fin skive! meen uansett. Mitt spørsmål egentlig er: Den gitaren som ligger i alt rotet på coveret. Er det en fender eller GuitarWorkshop? Vet Müller spilte på begge merker..
 8. Har du lastet den ned? Åssen fikk du til det? Hvor fant du det? Trodde ikke vi lå ute på nettet..
 9. Veldig å hissige vi var. Ekke så mange som gidder å sjekke tråden hvis det står; Bandet mitt på youtube, e.l. Trekker mer oppmerksomhet å skrive sånn=) Jeg er han med lyst hår som for det meste speller soloene. Hvit bukse.
 10. Ja, som jeg skrev litt tidligere så er det bare kameralyd. Blir ikke akkurt 5:1 lyd av det=) Men fett at du tok deg tid til å titte alikevell=)
 11. Nå er det blitt lagt ut et par vids til=) Sjekk ut detta og, den som likte det andre=)
 12. Takker gutta! Veldig koselige tilbakemeld=)
 13. Ja, lyden er jo så som så.. hehe! Er bare mic'n på kameraet vett, så da kan det jo ikke bli all verdens=) Fett at du likte det=)
 14. Ja,det skal jeg love deg=) hehe! Så da var det det jeg trodde da=) Bare slide mellom to toner. Tenkte meg det, men regnet egentlig med at det skulle være mer hokuspokus bak det=)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.