Web Analytics
Jump to content

elg

Medlem
 • Posts

  68
 • Joined

 • Last visited

About elg

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jakobsen.org

Profile Information

 • Location
  Narvik

elg's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. elg

  Image

  hehe, har gutta sett konserter med X Japan? De visste å kle seg...
 2. når jeg leter etter låter som "tar av", tenker jeg automatisk på Universal Mind av LTE... avhenger vel kanskje litt av hva man mener med "tar av". For øvrig var det mye snakk om "keep on rockin' in a free world" med satriani/johnson/vai.... jeg trodde det var satriani/vai/malmsteen som tok av med den låta, men jeg kan ta feil
 3. Cakewalk Home Studio 2004 koster 730,- for studenter hos marios (www.sound1.no).. vet ikke om noen har noe erfaringer med denne programvaren?
 4. For meg var det nok angus young som gjorde utslaget. Men det er mange andre som har bidratt til å holde interessen ved like, eksempelvis Gary Moore, David Gilmour og Stevie Ray Vaughan... og i den senere tid Eric Johnson og John Petrucci..
 5. Hehe, kan ikke folk få lov å ha gitaren hvor de vil? Personlig pleier jeg å gjøre som Petrucci. Han har gitaren i utgangspunktet middels høyt, men når han kommer til de teknisk vanskelige partiene, setter han foten oppå noe (fx en monitor) slik at han får gitaren enda litt høyere akkurat der og da. Enklere kan det ikke gjøres.
 6. eventuelt omvendt: at du plukker 4.båndet som vanlig, og slår fingeren ned i 7.bånd før du slipper ned til 5.
 7. "Light of day, day of darkness" av Green Carnation. Tør ikke tenke på hvor mange ganger jeg har hørt den.
 8. elg

  10 Beste Album

  lister kan vi alle lage... her er min, men rekkefølgen får dere velge sjøl: Black Sabbath - Headless cross Pink Floyd - Wish you were here Dream Theater - Images and words U2 - Rattle and hum Dire Straits - Brothers in arms Genesis - Invisible touch Phil Collins - But seriously... REM - Automatic for the people AC/DC - Back in black Green Carnation - Light of day, day of darkness
 9. van halen - ain't talkin' bout love den har dere glemt
 10. Et forslag som jeg ikke kan se nevnt her, er "Every rose has its thorn" av Poison... den funker bra Ellers er Cavatina et godt forslag... den er fin og rolig og gir nachspiel-stemning
 11. Det er fare for at jeg joiner gutta som sier Cliffs of Dover... den er herlig... Men jeg kan nevne et par andre låter som jeg har hørt ufattelig mange ganger uten å bli lei: Nightwish - Beauty of the beast SRV - Little wing Green Carnation - Light of day, day of darkness TransAtlantic - All of the above er flere andre også, men dette får holde for denne gangen.
 12. elg

  Vai vs Satch

  Jeg spør meg egentlig heller hvor dyktige dere sjøl hadde vært hvis dere hadde brukt tiden til å øve i stedet for å engasjere dere i slike meningsløse diskusjoner som dette. Satrianis musikk tiltaler noen, Vais musikk tiltaler andre. Hvorfor skal vi egentlig bry oss om hvem av dem som er best? Tviler på at det er noen her på forumet som greier å konkurrere med noen av dem uansett.
 13. Syns uansett at sixpence sin versjon er et hakk bedre. :-) Men ganske riktig som The Euphor sier, den ble originalt spilt inn av Crowded House, med Neil Finn i spissen, i 1986.
 14. .90 george dennis funker hver gang
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.