Web Analytics
Gå til innhold

Geir-Ove

Medlem
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Geir-Ove

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg tenker mer på hvor mange slag med et grep før man skifter til neste. I en gitt sang. Kanskje klønete forklart. Jeg skal se om jeg kan få limt inn et eksempel når jeg sitter på en PC.
 2. Jeg lurer på om det er noen måte å finne ut hvor mange slag jeg skal ha på en gitt sang før jeg bytter grep. Eller kan jeg bare synge og spille så mange slag som føles riktig. Tenker på når sangene ser slik ut http://nortabs.net/tab/3810/
 3. Takk for tips. Kanskje jeg heller lærer meg og spille først. Og ser på Finn etter gode kjøp ?
 4. Jeg ønsker en billig gitar. Gidder ikke bruke mye penger hvis den bare skal støve ned. La oss si under 4000.
 5. Jeg holder på å lære å spille gitar. Foreløpig spiller jeg på en aria pro 2 fullerton? Som er rundt 20 år gammel. Jeg har lyst på en ny. Som vil øke spillegleden? Jeg lurer op om noen har noen tips til gode, billige gitarer jeg bør satse på. Både ny og brukt. Musikkstil: alt fra viser til Turboneger. Jeg trenger dermed en allsidig gitar.
 6. Takk. Jeg befinner meg ikke i Oslo, så hvis noen andre vil slå til så vær så god. Jeg er på utkikk etter gitar og prøver å sondere terrenget.
 7. Jeg kom over en fender jeg synes lå ute til en meget billig penge. Er det noe muffens? http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=79117972
 8. Jeg hadde ikke helt trodd at jeg skulle ha noen poeng i et gitarforum Foreløpig er jo ikke type gitar det viktigste. Det viktigste er jo å spille mest mulig. Og finne en glede med å sitter med gitaren. Jeg ser jo også at man ikke bruker barnegitarer veldig lenge, så kanskje like greit å bare kjøpe noe billig og selge videre når de har vokst fra de. Så kan man heller kjøpe en explorer senere.
 9. Jeg oppdaget det litt etter at jeg hadde postet innlegget. Jeg finner ikke "Endre" på de tidligste innleggene. Ikke at det har så mye å si. Takk for gode svar i tråden så langt.
 10. Jeg har sett mer på gitarer på nett de siste 2-3 dagene enn resten av livet til sammen. Og i den forbindelse fant jeg en norsk side som selger byggesett. Dog ikke Explorerform, men Les Paul form. Er det noen som har vært borti byggesettene fra gear4music.no? Hva vil dere si om de? http://www.gear4music.no/no/Elektriske-gitarer/Gjor-det-selv-gitarer/Gear4music - Byggesett http://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Epiphone-Les-Paul-Express-elektrisk-gitar-ibenholt/XGY - Epiphone Les Paul Hvordan tror dere kvalitetsforskjellen på den "hjemmebygde" og Epiphonen er? Prisen er jo nesten lik. Kanskje tittel i denne tråden kunne vært skiftet til "gitarer for barn"? Jeg fant ingen måte å gjøre det på, men kanskje noen adminer kunne ha fikset det PS! Jeg lurer fortsatt på hva folk her synes om kvaliteten på Jacksongitarer.
 11. Hei Jeg har faktisk vært inne på tanken selv.
 12. Hei mye god kunnskap i denne tråden. Ved å sette på en capo flytter jeg bare starten på halsen? Er besifringen lik?
 13. Har du tips til sg med kort hals? Eller link til noen som selger? Enten ny eller brukt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.