Gå til innhold

Æljen

Medlem
 • Innholdsteller

  2 136
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Æljen vant dagen sist Mai 24 2018

Æljen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

693 Excellent

Om Æljen

 • Rang
  Råkk'n Råller
 • Bursdag 27. jan. 1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Midt i skauen i StokkeCity
 • Interesser
  Rock'n'Roll

Nylige profilbesøk

7 950 profilvisninger
 1. Gotoh har en fin patent der armen blir holdt på plass både rundt selve armen i tillegg til skrumekanismen. Tight som bare det.
 2. Hører ikke annet enn at du flipper en bryter jeg. Fikk du orden på jacken da?
 3. Du kan dytte inn en jack og bøye tappen forsiktig nedover. Men på sikt ville jeg bare byttet inngangen. Koster ikke mange kronene og det er en jobb alle skal klare.
 4. Sånn ser den ut uten jack i og her ser du at tappene gjør at kretsen er fullendt. Etter mye bruk blir tappene slappe og kanskje ikke lukker helt og da får man dårlig kontakt. Derfor tror jeg det er high input som er problemet siden det er den som skal være lukket når du bruker low inputen.
 5. Nettopp. Jeg tror da at den ikke klarer å lukke helt, og ligger å gnisser og skaper problemer. De tappene på inputjacken kan bli slitne og etterhvert ikke lukke skikkelig.
 6. Det er i hvertfall ikke likeretteren som er synderen her. Alt den gjør er å gjøre om AC til DC. Skjer dette kun på low input og ikke high på ene kanalen er det ikke mye som kan være årsak. Eneste som ikke går igjennom samme krets er første motstand etter input. Jeg holder en liten finger på inputen, altså high som ikke er i bruk når du plugger i low. Den har en lukkekrets som kan ha dårlig kontakt og forårsake de symptomene du beskriver.
 7. Sadowsky Metroline R1 Bare helt nydelig å spille på.
 8. Tipper jeg har det tyngste 2x12 kabbet her i allefall. V30 og Creamback. Herre, jeg er glad det er hjul på dette
 9. Kan hende det kan være like greit å selge hvis den ikke faller i smak. Som nevnt moms man ikke får igjen og fraktkostnader ved retur vil koste litt og da vil det kanskje lønne seg å prøve å selge i stede.
 10. Æljen

  Dagens gitar

  Ny gittar i hus. Sadowsky strat. Var helt krem å spille på. Pusa syns den var litt skummel så hun holdt seg litt i bakgrunnen🙀
 11. 1st gen er håpløst når det kommer til latency. Jeg var heldig og fikk igjen kronene jeg ga for mitt og la på 150 så fikk jeg et 2dre gen og har ikke noe problem med latency nå.
 12. Er det første eller andre gen 2i2 du har der Jonta? Svart eller hvit skrift på toppen? Er mye høyere latensy på første gen(svart skrift) enn 2gen. Har hatt begge og det er som natt og dag.
 13. Joggu. Jeg la den fra meg i fjor sommer og har ikke giddi å sett på den siden, men i går natt fikk jeg ånden over meg og fikk lyd relativt kjapt ja. Brukt dagen på å finjustere inn gainpotsa på innsiden og nå syns jeg den låter ganske krem, dog ikke aleine men med enten BD eller SD1 i front. Med de 3 pedalene får jeg mye forskjellig vreng nå. Kan se ut som jeg kjører mye lowcut med har kobla et par ledninger feil så den funker mot klokka, men det shiter jeg i
 14. Ep og Ibanezen EQ i bakkant der står alltid på. så null problem der.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.