Web Analytics
Jump to content

trazan

Medlem
 • Posts

  54
 • Joined

About trazan

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Vestfold

trazan's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Kemper er den eneste modellerings-enheten jeg liker. Hadde AxeFx-II i to år, men la den ut for salg samme dag som jeg prøvde Kemper. Det var noe med vrengkarakter og attack som jeg aldri ble venn med i Axe'n. Men nå ville jeg uansett ikke stolt på fremmede forumitters ører, så du må se å få prøvd selv Og prøv med forholdsvis høyt volum. Det er en del ubehageligheter ved ampsimulatorer som skjules på lavt volum.
 2. Det føler det går mer andre veien, den harde Axe-kjernen er så sabla såre om noen kritiserer boksen eller "dem" på en eller annen måte. Jeg har på TGP-forumet påpekt det smått komiske i at den ble påstått å låte identisk med ampene den modellerer for flere år siden, og de samme folka påstår at den låter enda mer identisk for hver eneste månedlige firmware-oppdatering. Og uten å ha brukt absolutt siste firmware så har man ingen rett til å mene noe om lyden i Axe'n (Jeg hadde selv Axe II gjennom ca 10 oppdateringer, og kunne betrakte moroa på nært hold ). Det sier seg selv at det er en drøy smule placebo ute og går, men for å antyde noe slikt endte jeg jaggu opp med å bli bannet fra TGP i et par uker .
 3. Han lurte på Axe Standard/Ultra kontra Kemper. Den synes jeg låter som et leketøy i forhold. Axe II låter mye bedre enn forrige generasjon
 4. Hvis amp-simuleringen er viktig for deg så er det overhodet ingen tvil: Kemper.
 5. Hva man liker er en personlig greie, så alle skal få foretrekke det de vil! Jeg vet bare at Kemper'n oppførte seg og låt mer som mine røramper gjør (jeg befinner meg mest fra clean/skranglevreng til rock'n roll. Vox, Marshall, Fender etc). Det var bare sammenligningen mellom Fractals "Tone Match" og Kempers profiling jeg ville arrestere litt. Det er overhodet ikke det samme
 6. Tone Match er kun en ren Eq match. Kan overhodet ikke sammenlignes med profileringa til Kemper, som analyserer hele ampen. Dynamisk respons, frekvensrespons, karakteristikk på vreng osv. Hadde selv en Axe-Fx II og bytta til Kemper da jeg rett og slett synes den låt bedre. I tillegg setter jeg veldig pris på rimelig direkte hardware kontroll, slippe å dukke ned i dype menyer. YMMV!
 7. Bluegrass = dreadnought. Ingen vei utenom Den tonale balansen i denne typen fyller fint ut på sidene (bass/diskant) og blander seg ikke inn i all mellomtonen fra de andre instrumentene (banjo, dobro, mandolin og fele).
 8. Men i svarte granskauen! Det var salig med spenning baki der da....har en rack-enhet som klarer +20dBU, men det var ihvertfall ikke nok. Ved +20dBU så har jo JTM'ens sluttrinn knapt begynt å brekke...Mener å huske at dette funka brillefint på de andre interrupt-loop-ampene mine (Matchless, 65 Amps). Så eneste mulighet til å lure seg unna problemet er et dempeledd før, og ekstra preamp i etterkant av effektenhet?
 9. Jaggu blir'e det! Får ikke presset mye saft ut av sluttrinnet når det får sånn puslespenning
 10. Takker! Da stoler jeg på deg og klipper i vei
 11. Har et JTM-45 bygg fra noen år tilbake fra Ceriatone som jeg ba dem installere loop på. De gjorde det, men satte av en eller annen grunn samtidig på et dempeledd, tipper 6dB, og en av/på-bryter. Jeg skal ikke ha bokser eller annet sart utstyr baki der, så jeg vil gjerne ha en ren iterrupt-loop - ikke noe demping. Vedlagt bilde av loop. Det røde er bryteren som sitter mellom snd/rtn. Hva gjør jeg for kun å fjerne demping? Fjerner de to motstandene? Kortslutter? .....
 12. Problemet er at eneste importør i Europa ligger nedi EU. De fikser det gjerne, men både de og jeg synes det virker fornuftig å få gjort det her, om mulig.
 13. Japp Jeg var ikke fornøyd med støynivået på en utgang, og produsenten fant årsaken og påtar seg å fikse... vet ikke helt om det var en batch, eller om det gjelder alle.
 14. Det som skal gjøres er visstnok å lodde 8 kondensatorer "piggyback" med 8 motstander. Ser bare baksiden av kortet, ikke komponentene, når jeg åpner enheten (må skru ut alt av inn/utganger ++ whatnot for å få ut kortet, og det holder jeg meg unna...). Kan en OFM komponent loddes oppå en annen OFM komponent? Dette går på garanti, prøver bare å få det gjort her til lands fremfor å sende den over grenser og tollkontorer og papirarbeid og... Er forøvrig en velkjent gitarprosessor det er snakk om!
 15. Hjertelig :-) Litt OT....men hvor leter man etter kompetente folk til å lodde/modifisere slikt? Hos importører eller kjeder som selger lydutstyr?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.