Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

salamaNder

Medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om salamaNder

 • Rang
  Nybegynner
 1. Helt utrolig nydelig gitar *misunnelig*
 2. Godt stoff! Nå vet jeg mye mer om rørforsterkere enn jeg hadde forventet. Men når det gjelder valg av forsterker i prisklassen 7000kr? Noe å annbefale? Det at stemmer vel egentlig ikke helt, På Vox sine sider er det lydklipp av forsterkeren, der det spilles med hefftig vreng. Bob Rock foretrekker Vox
 3. Det forklarte egentlig det meste jeg lurte på. *kosepåTearjack*
 4. All info mottas med takk! Jeg har drevet å spillt på en 50W Yamaha transistor og prøvde å spille på en Marshall AVT50, det var som om jeg pluttselig hadde blitt bedre til å spille, hehe, klart stor forskjell på lyden. Det jeg mente med forskjeller, var i forsterkerens oppbygning. Hvordan blir lyden forsterket i rørene? Fungerer de på samme måte som transistoren? Gir rør KUN i forforsterkeren mye dårligere rør lyd en hvis det også var rør i slutt trinnet. Hvilken del av forsterkeren avgjør dette? Brukes det ta transistorer i slutt trinnet på f.eks. en AVT50? (Føler jeg spørr litt mye nå, m
 5. Hvilke deler består forsterkeren av og hvilke deler er det som radikalt kan forrandre lyden? Forskjellen på rør og transistor?
 6. Will do! Takk for tipset! Dette med forsterker oppbygning, preamp osv. Noen som vet mye om det og har lyst til å brife med kunnskapene sine?
 7. Ja vell, så strengt tatt er ikke de nevnte ampene rørforstekere? Da er jeg i såfall blitt feil-informert. Rør i preamp gjør ikke førsterkeren til en rør forsterker, am i wrong? Personer med tøff gitar lyd: ElCaco - Anders Gjesti Metallica - James Hetfield Queens of the Stone age - Josh Homme Pantera - Dimmebag Det var de jeg kom på i farten.
 8. Du kunne ikke svart litt mer utfyllende? Jeg er ikke så god på forsterkere sjønner du
 9. Har endelig fått penger til å oppgradere til ny amp. Jeg har sett meg ut VOX AD100VTH som ett alternativ og Marshall AVTX series som et annet. Type musikk som skal spilles er metal og rock. Prisklasse 7000-8000kr Er det noen som kan peke i den riktige retningen? Synspunkter og/eller tips? Priser, butikker?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.