Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

fenderhighway

Medlem
 • Innholdsteller

  60
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om fenderhighway

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 28. juni 1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. For en som ikke har spilt så ofte på en el -giatr før merker mye til de odd. Mange vennene klarer i standargrepene på gitaren min fordi de mener de er så harde.
 2. Det som kommer til å hjelpe veldig og kanskje løse problemet ditt er at du: 1. Skru av dekslet på baksiden av gitaren 2. Nå vil du se noen fjærer som blir holdt fast av to skruer til broen. 2. Løsner du på de skruene vil det hjelpe!
 3. Hvilken strengetykkelse passer best for shredding og hva slags plekter vil folket anbefale til nettopp shredding? Har også strengetykkelse 0.09 osv. men hvis jeg skal høyere opp til f.eks. 0.10, må jeg bytte den "greia" som strengene ligger på øverst på halsen?
 4. SYnes denne siden er vanvittig bra til å være gratis! http://www.freeguitarvideos.com/
 5. Jeg har da gått i anskaffelse av en toneport av line6. Problemet er at dataen jeg installerte den på ikke har internett. Jeg fant ikke ut hvordan man tar opp det man spiller, så det jeg lurer på er om man MÅ ha internett for å kunne ta opp, og miske osv.??? Siste spørsmål er også om jeg trenger headphones, klarte ikke å finne ut om man ikke trenger??
 6. Hei! Lurte på om noen kunne anbefale gode shredde - metal aktige pedaler under tusenlappen??
 7. Halla folks! Lurte på om noen har tabs til denne sangen, altså flight of the bumblebee av Kee Marcello??? http://www.youtube.com/watch?v=SdO0WMqnuiQ
 8. Selvom du ikke klarer å få god lyd ut av den betyr det ikke at den suger!
 9. Veldig mye egentlig når forsterkeren min er en marshall, og enda mer har den med saken å gjøre siden folk her har slaktet valvestate serien...............noob
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.