Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

TranQ

Medlem
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om TranQ

 • Rang
  Nybegynner
 1. Takker for svar! Det gir meg en pekepinn i riktig retning. Ser ut som om det er få som selger disse merkene i Norges land. Tre45 sin side ser ut til å være nede også:S
 2. Å bruke tonelaben som preamp mener du? Som sagt, jeg har ikke veldig mye peiling på teknologien. For å spesifisere spillestilen min: Jeg spiller for det meste musikk type Dream Theater, A.C.T, Neal Morse, Spock's Beard og en del gammel prog som Kansas og Pink Floyd. Bandet spiller en del pop covers samt egenkomponerte. I tillegg bør ampen være allsidig, da jeg liker å eksperimentere med ulike sjangre. Noe jeg ikke spiller er den mørke typen metal.
 3. Tenker å kjøpe men amp. Tenker å svi av ca. 20 laken. Har ikke så mye peiling på sånt, men jeg foretrekker rør. Jeg spiller for det meste pop, rock og metal og bruker en Tonelab SE og en USA strat. Det som er mest prekært for meg er at forsterkeren har en bra clean lyd. Kvaliteten på lyd er selvsagt viktigere enn lydnivå. Jeg er også opptatt av god bassgjengivelse. Er dette noe å samle på? Marshal MF Half Stack
 4. Ett eksternt lydkort er alt som trengs. M-Audio Solo for eksempel.
 5. Holder på med "Overture 1928" og en Eric Roche sang som jeg ikke husker navnet på
 6. Følte meg skikkelig flink når jeg klarte Tears in Heaven av Clapton.
 7. Hærmættityslandband -Øl Over Heile mæ Postgirobygget - Sommer på Jorda - Idyll såklart Queen - Don't Stop me Tenacious D - Fuck her Gently Herlig å spille Spirit Carries on på nach. Om noen kan den så klart.
 8. Vil ikke laste ned til mer enn midt under "Under a Glass Moon" såklart Uansett! jeg gleder meg til SCORE:D
 9. Kjøpte meg temple of the living god i går:D hørt den 7-9 ganger allerede
 10. Circus Maximus, Johndoe, Øystein sunde, Hellbillies, Gåte, BigBang
 11. Les quick-guiden og skru deg fram:)
 12. Jeg og en kompis spilte "Damn Good Times" av David Lee roth. Vi prøvde å gjøre om teksten til "Real good times", men den var øvd inn med DAMN. Så det ble vel noe sånt som; "Those were the times, daamREEaaeaaaal good times."
 13. Noen som har funnet ut av dette? Altså About to Crash på Six Degrees of Inner Turbulence av Dream thater. Cd2 that is. Utrolig kult, eller hva?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.