Gå til innhold

TixO

Medlem
 • Innholdsteller

  52
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Om TixO

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hehe. Er litt skeptisk til å gi den bort, lånte penger av svigemor for å kjøpe den
 2. Hadde egentlig ikke planer om det, men endte opp med å ta med en gitar hjem fra New York. Det er en Fender custom shop pro nos (er vel fra closet classic serien tror jeg) fra 2011 som jeg prøvde i en gitarbutikk der nede og bare måtte ta med meg. Slang med det siste bildet bare for å vise dere at jeg fikk meg en 60th anniversary deluxe strat for noen uker siden også
 3. Det må vel ligge noe i utseendet evt at man tenker på hvilke andre man har sett bruke gitaren. Jeg har valgt å ikke kjøpe gitarer som kjennes og høres helt fantastisk ut, bare fordi det er noe udefinerbart som ikke stemmer.
 4. Jeg må nok også hive meg på Fjeld-bølgen. Har en litt "ingen jobb for liten og inget problem for stort" greie gående. Han reparerer også bl.a amper og jeg tror ikke jeg har hørt et dårlig ord om han. Jeg har også bukt Georgie D i Fredrikstad ved et par småjobber og kan absolutt ikke klage på hverken pris eller jobb der heller. Har derimot hørt et par skrekkhistorier derfra, men hvor sanne de er er jo ikke så godt å si.
 5. Ser at det er lenge siden denne tråden ble oppdatert, så jeg tenkte å dele det jeg lærte når jeg var i usa i går. Fagforeningen for musikere i usa har fått innsatt en lov om at en gitar må bli godkjent som håndbagasje uavhengig av krav til størrelse på annen håndbagasje. Hvis det er helt fullt i flyet og ikke noe plass noe sted må de sjekke den inn for deg på stedet uten at du skal måtte betale. Om dette egentlig bare gjelder innenlandsreiser er jeg ikke sikker på, men jeg fikk med meg en utskrift av den loven fra butikken jeg kjøpte gitar i og fikk tatt gitaren rett inn på flyet hjem med Norwegian.
 6. Gitarist.no har nok det meste du trenger. Evt er ebay alltid bra
 7. Kona mi og jeg skal en tur til New York og da tenkte jeg å ta en titt på gitarer når jeg først er der. Er det noen som har noen tips til hvor jeg burde gå for å finne brukte el-gitarer? Vi har ikke så mye tid så vi kommer nok til å tilbringe all tiden på Manhattan.
 8. Hør med han på facebook eller søk etter han på gule sider. Du kan også høre med gressvik gitarverksted. Har aldri brukt dem selv, men kjenner folk som er veldig fornøyde. De er meget billige og raske har jeg hørt. Øivin er nok den aller beste, men han har også til tider mye å gjøre.
 9. Var ikke helt seriøs der selv Takk for hjelpen forresten. Nå kjennes gitaren ut som en LP og ikke en merkelig blanding av Gibson og Ibanez
 10. Um eller un kommer helt an på hvor du handler verktøyet ditt At jeg skrev det med c skal jeg ikke si noe på. Ei heller at det heter unbrako og ikke umbrako, men jeg har alltid sagt og skrevet med m og også funnet det på diverse nettsider. Og ordbøker inneholder ingen av dem
 11. Er det umbraco som brukes eller er det noe mer fancy?
 12. Se der, ja. Ser det på bildet faktisk. Multitasking med legging av barn og å laste opp for så å kopiere url med telefon var ikke lett
 13. Det er litt flaut å nevne at det ikke falt meg inn å løsne strengene, men de sitter fremdeles ekstremt hardt. Får ikke skrudd hverken den ene eller andre veien.
 14. Jeg kjøpte meg for en måneds tid siden en brukt LP standard (wohooo!) Og er storfornøyd med alt utenom strengehøyden. Siden det er tune o matic bridge på den, holder det vel å skru på de hjulene/mutterne på undersiden? De sitter også utrolig godt fast, krever det et spesialverktøy eller kan jeg hive meg på med en liten skiftenøkkel?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.