Gå til innhold

ProII

Medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om ProII

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

1 586 profilvisninger
 1. Har stort sett brukt samme brettet i mange år nå, fungert veldig bra, men slengte på en ekstra vrengpedal (feather drive) og tremolo i kveld. Har brukt tremolo på forsterkeren lenge (deluxe-reverb klone), men etter kjøp av en Z-28 måtte jeg ha en pedal. Ble litt trangt så må ha noen nye strømkabler og patch-kabler.. og borrelås istedenfor strips.. Ikke så glad i å bytte ut pedaler for ofte, da det tar litt tid før man finner ut hvordan de virker opp mot hverandre og forsterkere. Har heller ikke brukt Wah på noen år (etter at switchen røk på den), men er nå moddet med true bypass og led.
 2. Forsket litt mer i kveld. Når den stod i standby med power på, ble ingen av rørene varme, heller ikke trafoene. Ingen temperaturforandring. Men diodene på panelet lyste slik de skal. Rørsokkler og kretskort så fine ut. Hørte at strømmen "summet" litt i trafoene.. Rørte litt rundt i koblingene til soklene og strømbryter, og da ble det liv i alle rørene minus ett som er defekt. Men fremdeles ryker sikringen når man går fra standby til på. Også uten rørene. Kun en av trafoene som blir varm nå, så lurer litt på om den siste kan ha tatt kveld pga lynnedslag eller noe. Forsterkeren har stått lagret i 10 år hos en kompis siden sikringen røk, og kan selvfølgelig ha blitt dårlig kontakt noen steder i tillegg. Har ihvertfall konkludert med at den trenger en skikkelig service og nye rør., så da blir det å finne servicemann/ verksted. :-)
 3. Okei.. hørtes ut til å være over mitt evnenivå. Har fikset noen enkle rørforsterkere før, men de har vært uten kretskort inni.. ? Får starte med å ta en titt innvendig i den i kveld.
 4. Har en stk Marshall 6101 30th anniversary combo (blå tolex) som har gitt opp livet sitt.. Så lenge den står i standby, lyser alt som normalt på fronpanelet. Men når man flipper over standbybryteren ryker hovedsikringen i ampen tvert. Prøvde å ta ut rørene og slå den på, men samme problem. Tenkte å åpne den og se om det er noen visuelle feil innvendig.. Noen som har vært borti liknende? Lurer også på om det er noen i Romeriks-traktene (øvre) som tar på seg forsterker-rep? Nærmeste jeg har funne på nett er i Oslo.
 5. Har den lengre mensur/ strengelengde enn "vanlige" gibson's? Stilige gitarer
 6. Jeg har hatt et par stykker, og de har vært gode gitarer. Men jeg ville styrt unna de som har kropp av Basswood.. Den første finn-annonsen du linker til har nok mest sannsynligvis det (uten at jeg skal garantere det).. treverket funker greit på gitarer med litt mere "fres", men en strat med single-coil mikker får noe døll lyd.. Noen av japsestratene blir levert med US-mikker, men mange har ganske kjipe japanske mikker.. Vil anbefal deg å prøvespille før du handler, med mindre du kjøper en som du veit er av litt høyere kvalitet. Halsene er forøvrig stort stort sett uten unntak veldig bra uansett..
 7. Gjorde en byttehandel med mannen for ei stund sia.. gikk helt smertefritt.
 8. Kan godt hende en tele med wide-range (tror det var det de het) mikker funker greit. Har hørt SRV spille med Fabulous Thunderbirds på en telecaster, og det låt akkurat som SRV det og.. Her er en frekk video med Tab Benoit, der han rocker litt på en Telecaster thinline.. http://www.youtube.com/watch?v=USLAyBTibbU Ikke noe å si på lyden der ihvertfall...
 9. Spørs om ikke noiselessmikkene kan ha noe med at det blir litt "platt" å gjøre.. de er litt mer sterile enn vanlige pickuper. Blir fort litt "Clapton" av lyden da.. Litt kjedelig med andre ord..
 10. Det er mange å velge mellom, med veldig individuell spillestil.. SRV har alltid vært en favoritt, samme med BB King, Robert Cray, Freddie King og Johnny Winter. Men akkurat i dag går stemmen min til Jimmie Vaughan. Han har en enkel, rå spillestil som imponerer meg ihvertfall. Og for å nevne et par andre gode gitarister: Kid Ramos, Nick Curran, Albert Colllins, Rory Gallagher
 11. Har to "dream 90", P90 i humbuckerstørrelse, i en Cort MGM-1. Disse var ihvertfall meget bra, meget balanserte og med "stor" lyd. Har også prøvd en GFS "hot rail" mikk i en strat, og den var også utmerket. Kan ihvertfall anbefale disse.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.