Web Analytics
Gå til innhold

EHansen

Medlem
 • Innholdsteller

  48
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

28 Excellent

Om EHansen

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

2 462 profilvisninger
 1. du trenger 4 matched. Elfa: EL 84-STR - Lydrør Kvartett PU=Pakke med 4 stykk, Tube Amp Doctor
 2. Dimmere til lys (vanligvis i innebygd i tak i nyere hus) men også på feks stålamper vil gi den støyen du beskriver. Slå av alle lys, test igjen, slå på en og en til du finner den elektroniske dimmeren som støyer. Sånn er det bare de støyer. Spill gitar uten den dimmeren som støyer.
 3. Enig , den ligger nok 2500 NOK over realistisk pris. Har en Tokai LS60 1982 reborn old (med fret nibs,) poly lakk, selv, det er gode gitarer men mangler high end specs.
 4. 6:00 Vingtor Rock, Daniel Eriksen
 5. Kjøpte en brukt http://www.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Les-Paul/Gibson-USA/Robot-Les-Paul-Jr-Special.aspx fra usa for 9000kr endel år tilbake , solgte den i norge for noen år siden for 4500kr, han som kjøpte den skulle røske ut roboten. Var forsåvidt enig i det siden vekten av robot tunere gjorde at den var 'fram tung' mot halsen.
 6. enig, omlakke nei. Behold den som den er. bytt kun deler som er defekte, og ta vare på de gamle delene som må byttes ut.
 7. cubase 8 , win 7, PreSonus firewire 8 channel preamp interface. Satte den opp for et år siden på en egen pc med ekstra mye ram og god prosessor ,optimaliserte windows for cubase og daw. Alt fungerte perfekt og med low latency,tok ut ethernet kabelen......... har ikke koblet pc' en til internett siden da.... alt fungerer perfekt ennå ? , oppdaterer ingenting av software, kobler den ikke til internett.......
 8. Furu brett versjon 'all is loose' n.b må kun fraktes horisontalt.....?
 9. Kosekrok 1 Kosekrok 2 Kosekrok 3
 10. Har en Greco EG500 Super Real. (med fret end binding ) selv om det var laveste model av super real, ble noen laget med , fret end binding. og en 'Les Paul' Tokai Reborn Old , '50' stamped on neck begge, er billigste japan modell. Men begge de to er de jeg bruker mest
 11. PRF 7-78. er laget spesielt for pot meter. anbefales. https://www.elfaelektronikk.no/elfa3~no_no/elfa/init.do?item=80-815-80&toc=0&q=prf+7-78 https://www1.elfa.se/data1/wwwroot/assets/medium/reinigungsmittel-nichtleitend.jpg WD40 er fint for lavvolts utendørs kontakt overflater i bil/båt.....
 12. PRF 7-78 Den er laget spesielt for rens av pot. meter. https://www.elfaelektronikk.no/elfa3~no_en/elfa/init.do?item=80-815-80&toc=19046 Ren Isopropanol løser/renser ALT, inkl. fett/olje og smøring som brukes i pot meter. 100% isopropanol skal vanligvis brukes på elektronikk overflater som skal loddes/renses og kontakt overflater.
 13. . Enig , jeg har 7.25 på 2 Fender telecaster (1969 og 1972) Til en nylig sammensatt MJT tele valgte jeg også 7.25
 14. Meget bra konsert i Skien, jeg var der.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.