Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Helod

Medlem
 • Innholdsteller

  78
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Helod

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 03. juli 1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Bosted
  Bergen
 1. Synes det er litt rart at folk mener at det er "styggeste" de har sett osv. I grunnen er det en helt vanlig strat og når pickguarden er på plass så kommer ingen til å merke forskjellen uansett.
 2. Hva slags musikk kunne du tenkt deg å spille? Pearl Jam og Tool er 2 av yndlingsbandene mine, men stilen er nok ganskje forskjellig.
 3. +1 for Lateralus... Virker som toolshed.com forbyr ekstern linking til bildene... så:
 4. Adam Jones (fra Tool). Han har ikke imponerende teknikk, men han er en genial musiker...
 5. band: Nirvana, Tool gitarist(er): Adam Jones, Tom Morello
 6. Joiner tråden.. Flytter til Bergen, har lyst å spille gitar i et eller annet band. Har spillt gitar i 4 år. Spillt i 2 band tidligere, har live-erfaring Jeg hører (og spiller) egentlig på det meste som ikke er rap/techno/trance osv. Men akkurat nå for øyeblikket er jeg mest inspirert av følgende band: Tool A Perfect Circle Nirvana Deftones Rage Against The Machine Queens Of The Stone Age Foo Fighters Red Hot SHili Peppers Satyricon Iron Maiden At The Drive-In The Mars Volta Har det jeg trenger av utstyr: Gibson LP + 60w Marshall rørcombo.
 7. Hvilken pit stod du i? Jeg stod helt fremst i den venstre piten.. Måtte sitte i kø i noen timer for å komme inn Konserten var helt fantastisk. Har egentlig ikke ord for å beskrive det. Sånne ting MÅ oppleves PS: her er et bilde av de mest dediserte fans, som venter i kø for å komme inn i piten:
 8. The Lepper Affinity - Blackwater Park (Opeth)
 9. Albumet kommer ut på bursdagen min! Wooohoo!
 10. Han har også spillt i Nile... (vet ikke om han gjør det fortsatt) EDIT: Mmmmm... Wikipedia er din venn.. http://en.wikipedia.org/wiki/Derek_Roddy
 11. Du må skifte strenger en om gangen på gitarer med trem system...
 12. Produksjonen er så bra at jeg blir faktisk litt skuffet over produksjonen på tidlegere Tool plater.. inkludert Lateralus.
 13. Har fått CDen i postkassen i dag.... Som GreasyKid har sagt... Toolgasm... Coveret er sykeste jeg har sett. Jeg trodde ikke på at det gikk ann å overgå coveret til Lateralus, men det klarte Tool helt fint..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.