Web Analytics
Jump to content

Pål1

Medlem
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

About Pål1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pål1's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Ai, ai, men 9 kroner kan jeg leve med... 😅
 2. Hei! Jeg vurdere å kjøpe gitar og kasse hos Thomann, og skrev om dette i denne gruppa for noen dager siden. Men jeg har helt hetta for å bli belastet med uventede kostnader utover hva jeg forventer. Så vær vennlig å bær over med meg, denne vil jeg ha inn med teskje... Jeg setter pris på tilbakemeldinger. Jeg legger ved screenshot av handlekurven fra Thomann. Sluttsummen er 8821, eksl. VAT, altså mva. Med VAT blir prisen 11026. Med postens fortollingsgebyr på 290, 11316 kr. Skulle jeg kjøpt kun kofferten, som ligger under fri frakt summen, 4000, måtte jeg betalt frakt, men det slipper jeg siden samtidig kjøper gitaren, ikke sant? Sluttsummen blir 11316, og ingen fordyrende overraskelser, ikke sant??
 3. Godt å høre! Takk for tilbakemelding!
 4. Ok, godt å høre at det er null stress å kansellere. Jeg bestilte igår så da regner jeg med at e- posten jeg har sendt blir møtt med forståelse.
 5. Hallo! Jeg bestilte i min uvitenhet gitar fra Thomann, for så å bli klar over at det tilkommer merverdiavg., fortolling og muligens andre gebyrer. Er det noen her inne som har erfaring med å kjøpe gitar hos Thomann, og hva sluttsummen, etter alle avgifter, kom på? Og er det noen som har fått kansellert kjøp og refundert kjøpssum på grunnlag av fordyrende gebyrer?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.