Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Wembdude

Medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Wembdude

 • Rang
  Nybegynner
 1. Støyen har jeg forstått er normalt for single coil? Den avtar når jeg spiller på gitaren. Det som plager meg er en høy kneppelyd hver gang jeg tar på noe som er jordet. Tenker at jeg tar meg en tur i butikk for å høre. Er helt uerfaren når det gjelder gitarelektronikk, men takker for hjelp!
 2. Gikk visst litt fort i svingene i går. Sorte ledninger på volumpoten har alltid kontakt med jord. Skrur jeg jeg volum til 0 har hvit i midten og jord kontakt. Med volum på maks har hvit og hvit kontakt. Men uansett hva jeg gjør har ikke metallet til poten noe kontakt med jord.
 3. Takk igjen, jeg skal ta den med et annet sted og se om problemet vedvarer.
 4. Det gir mening, takk! Hvis jeg tar på metallet til volumknappen tar jeg egentlig rett på den hvite til høyre. Som igjen genererer mer støy? Forklarer det også hvorfor jeg hører et knepp (utladning) hver gang jeg tar på noe som er jordet?
 5. Så hva blir løsningen her? Kan jeg lodde en liten kabel fra de to sorte kablene opp til metallet over den gule plastikken? Ikke noe å beklage. Jeg takker for svar!
 6. Har forsøkt å forlenge den løse kabelen og tatt den bort til endestykke. Samt. andre deler, men det ble ingen forbedring. Kommer fortsatt et høyt knepp når jeg tar på noe som er jordet og det blir høyere støy hvis jeg tar på volumpoten.
 7. Skal se hva jeg finner i løpet av morgendagen. Jeg skrudde ut jack-inngangen og volumpoten for å se litt nøyere. Det viser seg at ledningene går slik. Er det galt og vil det evt. fortsatt hjelpe å ta den løse kabelen bort til endestykke?
 8. Har veldig lite tilgjengelig og sitter for tiden i karantene. Den løse jord-kabelen er vel for å jorde hele rommet? Den blir klemt mellom alufolie (bak på deksel) og den ledende malingen når jeg skrur ting på plass. Det er også forbindelse mellom den løse jordkabelen og strengholderen fra før. Måler jeg volt mellom "metallkoppen" til volum og strengene har jeg 2V. Når jeg da tar på noe som er jordet faller det til 0,1V.
 9. Jeg har dessverre ingen annen amp jeg kan bruke, men forsøkte på forskjellige kurser i huset. Problemet oppstod både i stikk uten og med jord. Gitaren er kjøpt på finn, men nesten ikke brukt ifølge vedkommende. Om den er tuklet med klarer jeg ikke å se, men legger ved noen bilder. Kun metallet rundt volum støyer den mer.
 10. Fungerer ikke skjermlakk/maling noe særlig bra? Det er et heldekkende lag inne i hele rommet på gitaren. Trodde først det var noe jord som manglet, siden det støyer mer når jeg tar på metallet rundt volumet.
 11. Takk for svar. Vil dette også hjelpe mot det lille kneppet jeg hører hver gang jeg tar på noe som er jordet? Høres veldig ut som en liten utladning.
 12. Det mangler ikke noe jord som jeg kan se. Eneste jeg ikke har fysisk sjekket er broen, da den satt veldig fast. Men jeg får samme målinger mellom kabelinngang til bro, endestykke og strenger. Altså når jeg måler motstanden og ikke bare piper etter forbindelse. Gitaren er en liten Gissgitar, så det er ikke store «kontrollrommet», men jeg kan forsøke å få tatt noen bilder hvis du ikke har noen umiddelbar tanke om hva som kan være galt. Eneste komponenten jeg ikke fikk målt på fra innsiden var volumhjulet. Den satt veldig langt inn i gitarens kropp, men det gikk en tilsvarende ledning
 13. Hei! Jeg er ny i gitarverden og på dette forumet, men håper noen har mulighet til å hjelpe meg. Har en elgitar hvor det kommer et lite knepp hver gang jeg plasserer en finger på strengene eller noe metall. I tillegg forsvinner en del støy når jeg tar på tilsvarende steder, men dette har jeg forstått er normalt med single coils? Åpnet gitaren for å se etter løse ledninger, men fant kun en løs ledning som var avmantlet. Denne var presset mellom dekselet som har alufolie på baksiden og på innsiden av gitaren hvor det er lakk. Jeg regner med at det er for å oppnå en forbindelse? Vide
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.