Web Analytics
Jump to content

se.schei

Medlem
 • Posts

  44
 • Joined

 • Last visited

About se.schei

se.schei's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Word Forresten få som liker bodybuildere. Få liker shreddere.
 2. Går det legg ann å bytte disse om? Er det dyrt? Kan man gjøre det selv? EDIT: Det med at det er laget fordypninger der strengene skal ligge. Dype E strengen har f.eks mye bredere fordypning en den lyse E. Går det ann å snu, bytte disse? er det dyrt? kan man gjøre det selv=
 3. Tusen takk for deres svar. Jeg vil gjerne også høre fra folk som har prøvd det på el-gitarer Joda. Jeg har snakket med Marios. Men når left-hand er på tilbud til 13 000 så er det litt surt å måtte betale det han skulle ha for en lefthand.
 4. Hei, Jeg skal investere i en skikkelig skikkelig bra el-gitar nå. Jeg søker rundt forbi på ebay for å finne leftys der. men det er også et annet alternativ ifølge Sagevik-musikkforretning. Jeg kan kjøpe en høyrehendt el-gitar, og bytte om på strengene? Men blir det da samme lyd? Blir det da en bra gitar? Jeg tenkte hovedsakelig på Les Paul Standard. Men kan også gå for Amerikansk Stratocaster. Idiotiske musikkforretninger her i Norge som ikke legger merke til behovet for venstrehendte gitarer! Det er et enormt marked, men det finner ikke de ut av pga venstrehendt blir tvunget til å spille høyrehendt pga lite tilgjengelig og utvalg av venstrehendte gitarer. Har noen erfaringer innen dette? Kan jeg bytte om på strengene på en høyrehendtgitar? Mvh Sebastian EDIT:
 5. Så konklusjonen med det hele er: Hvis de har så mye god kritikk, så er det nok real deal?
 6. Ja, men jeg har hørt at det kan være vanskelig å få greie på om gitarer er falske eller ekte. Denne Les Paul Standard, ser ut som kommer fra Gibson USA, men er fake... Den hadde lurt meg.
 7. Hei, Kan noen gi noen råd, og tips for hvordan vi litt mindre drevne kan oppdage fake? Jeg har sett noen dager på gitarer på nett. Fant dette sykt bra tilbudet på en Amerikansk Stratocaster Link til ebay auksjon på Stratocaster Hvordan finner jeg ut om denne er ekte? Litt risky når det ikke står noen registreringstall? Og hvordan kan man skjekke opp slike registre? Han sier forresten at frakten kommer på 110$, mens to andre jeg har spurt har sagt 320$. Hadde satt pris på tips. Må ta nytta av den lave dollaren Takk Mvh Sebastian
 8. joda hørte med et par sjapper. De skulle kun ha 22000-24000 kr.
 9. Epiphone? Nei, jeg tenkte på Gibson?
 10. Hei, Vet noen om hvordan jeg kan få tak i en Les Paul Standard i lefthand her i Norge? Helst til en mennesklig pris =) 13000-14000 kr
 11. Jeg har selv ingen erfaring med masse forskjellie plekter. Men pakkeløsninger på kjente og "sikkre" merker er vel det jeg kommer til å kjøpe. Ja jeg hadde gledelig betalt 179,- for 72 Dunlop Tortex =)
 12. Nice. =) Veldig billig og bra. Har du tenkt på å ta inn plekter noen gang?
 13. Jeg tror dette er starten på en veldig bra side. Ja litt få sanger nå, men det ordner du vettu =) Bra jobba!
 14. Jeg så denne "Fender Stratocasteren". Left-hand. Men så billig kan vel ikke en ekte stratocaster være? Er dette bare noe jalla? Hva og hvor vil det lønne seg for meg å kjøpe en skikkelig el-gitar (venstre hendt)
 15. Genesis - Horizons The Godfather - theme Eric Clapton - Classical Gas Eva Cassidy - Over the Rainbow Eva Cassidy - Fields of Gold George Harrison - Something (Akustisk version) George Harrison - While My Guitar Gently Weeps (Akustisk version) George Harrison - All things must pass (akustisk version) http://www.youtube.com/watch?v=YSTolqJJRq4 =)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.