Web Analytics
Jump to content

Åshild

Medlem
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

About Åshild

Åshild's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

8

Reputation

 1. Ja, jeg er nok der uten at jeg har lagt ut noe enda. Veldig greit å kunne finne musikere å samarbeide med
 2. Nå har jeg lastet ned cakewalk og alt fungerer bra! Det må ha vært noe med oppsettet som ikke fungerte på cubase, gudene vet hva. Men nå kan jeg endelig få spilt inn musikk igjen. Takk for alle innspill!
 3. Tusen takk for innspill! Nå har jeg forsøkt å gjøre de korrigeringene dere anbefalte meg, men får opp feilemelding når jeg velger Asio driver. Og lyden blir ikke bedre av at jeg endrer input device. Forsøker å sende en lydfil, men får det ikke til. Hvilket format skal jeg sende den i?
 4. Hei igjen! Her kommer div bilder av det jeg har koblet opp. Når jeg spiller inn vokal er det enormt mye støy og lyd i bakgrunnen, til tross for at det er ganske så stille her. Kvaliteten er heller ikke den beste.
 5. Takk for nyttige innspill! Jeg skal koble det opp og ta bilder, slik at det er mulig å skjønne hva jeg har gjort. Godt mulig jeg har knotet det til med koblinger og innstillinger!
 6. begge deler egentlig. Det er såpass dårlig kvalitet at jeg likegodt kunne tatt opp direkte på pc uten mikrofon
 7. Takk for svar! Det begynner å bli alvorlig lenge siden jeg brukte dette, så husker ikke detaljene for hvordan jeg koblet dette opp. Men, når jeg tenker meg om var lyden på el piano bra, men ikke lyd fra mikrofonen (selv om mikrofon ble koblet opp til lydkort- lydkort til pc). Er det noen klassiske feil man kan gjøre her på selve oppsettet?
 8. Hei! Jeg håper det er noen her som kan hjelpe meg, har forsøkt å finne et forum med folk som har peiling og fikk tips om dette forumet. Jeg kjøpte utstyr til innspilling av musikk i 2006 og har egentlig aldri fått dette til å fungere som forventet. Problemet har vært lydkvaliteten på vokal , til tross for at jeg kjøpe en mikrofon som skulle være relativt bra. I tillegg kjøpte jeg line 6 toneport UX2 lydkort og steinberg cubase education. Pcèn var billig og jeg hadde ikke lagt noe ekstra i lydkort. Jeg ga til slutt opp hele innspillingsprosjektet, men ønsker nå å ta det opp igjen. Jeg lurer på hvilke muligheter jeg har med det jeg har kjøpt og evnt hva jeg bør investere. Det skal sies at jeg driver med dette på fritiden, men ønsker å ha noe av god kvalitet. -Når lydkvaliteten har vært et problem hele veien- er det sannsynlig at det er pcèn som er det svake leddet? Og hvis ja; vil dere anbefale å kjøpe mac eller pc, og hvor mye bør man investere i et lydkort? -Kan man oppdatere cubase til nyere versjoner eller har man bare tilgang til den versjonen man kjøpte? -Jeg opplevde cubase som noe tungvindt, men det skal også sies at jeg ikke er en stor teknisk begavelse. Er det andre software som bør vurderes evnt andre versjoner? Håper noen fortsatt henger med og kan gi meg noen tips
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.