Web Analytics
Gå til innhold

babbustaman

Medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om babbustaman

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk for svar. Da skal jeg forsøke dette.
 2. Hei du, Har dette instrumentet også. Har sett på denne videoen hvor det er en som stemmer om sin guitalele og tips til det. Han bruker tester ut 3 forskjellige typer strenger ment for korte gitarer. Og endte vel opp med noen kvalitetsstrenger til en stiv pris.
 3. Hei folkens! Nytt medlem på dette forumet. Har fått en liten interesse for små strenginstrumenter. Har en konsert ukulele jeg begynte å plinge på ifm pappermen. Nå i det siste har jeg gått til anskaffelse av en guitalele. Merket er det kineiske Aiersi gu-28, som jeg kjøpte fra en forhandler. Men jeg merker at strenghøyden på denne er noe høyere enn på de innerste båndene enn de ytterste. Det jeg tenkte på var å file ned bro sadel for å gjøre disse lavere. Noen som har erfaring med slikt gjøremål på klassiske instrumenter og om det har noe effekt? Legger ved et bilde mest for syns skyld.
 4. Hei, Litt gammelt innlegg og regner med du har fått svaret. Men synes det ble svart litt kronglete her (no offence). Ukulele komme med 4 med "høy G" på 4. streng. Derfor er den tynnere enn resten av strengene. Det er blitt moderne med å legge på eller skaffe seg en med lav G også, men det gjelder for det meste på konsert og tenor ukulele. Nå skal det sies også at sopran kan stemmes annerledes. g-C-E-A er det som regnes som "standard" link til info om stemming: https://www.dummies.com/art-center/music/ukulele/the-different-ways-to-tune-a-ukulele/
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.