Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

88wings

Medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

9 Neutral

Om 88wings

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Musikkvideo og musikkvideo, er hvertfall en video. En Lyric video blir vel mer riktig og si! Begynte å bruke Reaper i februar og dette er mitt andre forsøk på en ordentlig ferdig låt. Brukte Filmora for å lage denne videoen og klippene ble spilt inn på min iPhone XS. Hadde vært gøy å høre hva dere synes!
 2. Det er dødshyggelig å høre, Dansken! Takk for at du lytta!
 3. Takk! Brukte Reaper som DAW, så koblet jeg gitaren i pedalbrettet mitt og brettet mitt inn i Boss Katana ampen min og så ampen min inn i lydkortet og spilte inn alt det instrumentale. Så tok jeg jeg aux ledning inn i headphone inputten på H4'en og aux ledningen inn i en sånn jack-overgang inn i pedalbrettet og pedalbrettet inn i lydkortet for å spille inn vokal. Lydkortet er en Line 6 UX2 som jeg låner Kan ikke noe om plugins, så jeg brukte kun pedaler til alt av effekter
 4. Tusen takk! Har holdt på med musikk i 14 år, men hovedsakelig i bandsammenheng. Dette er første innspillingen jeg har gjort helt selv og første ordentlige låten hvor jeg har laget alt. Tusen takk! Skjønner godt hva du mener med fargebruk! Så gøy at du synes videoklippene hadde en helhetlig look! Kommer nok ikke til å jobbe videre med denne, men kommer til å lage noe nytt en gang og innen den tid så skal jeg ha lært meg å programmere trommer, hehe!
 5. Takk! Fant ut av det etter en liten stund, haha! Takk for tilbakemeldingen! Ja, det er sykt tidkrevende! Ser kritikken du kommer med! Jeg prøvde meg på å være litt hipp med fargene at det skal være litt cheesy og gi en "jeg-har-teknisk-nok-"knowhow"-til-å-spille-inn-en-låt-men-ikke-nok-til-å-få-teksten-til-å-se-proff-ut" vibe. Setter stor pris på at du sjekket det ut og kom med en tilbakemelding! Det betyr mye når man har lagt mye tid ned i noe!
 6. Har nettopp begynt med å bruke Reaper, så har jobbet med en låt som egentlig skulle være en test for å prøve å spille inn masse rart. Har brukt en gammel Zoom H4 Recorder til å spille inn vokal og alt annet av instrumentlyder er min Stratocaster som gjør seg til å være bass, keys osv. Brukte Filmora til å lage en Lyric Video hvor klippa ble filmet med min iPhone XS Er åpen for alle typer tilbakemeldinger, ris eller ros, er egentlig bare ute etter å få synspunkt på hva jeg har lagd her slik at jeg kan lage noe enda bedre neste gang.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.