Web Analytics
Gå til innhold

Malmern

Medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

21 Excellent

Om Malmern

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag Juli 26

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Holmestrand

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Bruttern kjøpte den brukt fra Jonny Musikk i 2007, så det stemmer bra med kassa, men gitaren er som sagt fra 1998!
 2. Wohoo, da har jeg endelig fått låne gitaren til bruttern! Det er en amerikansk Fender Stratocaster, årstallet er jeg usikker på, mulig noen her har peiling ut i fra bildene?
 3. Har ingen anelse om hvilke tykkelser jeg burde starte med, endte derfor opp med å kjøpe Dunlop Variety PVP 102, da får jeg prøvd litt forskjellige plekter.
 4. En liten oppdatering: Tok litt lengere tid å få tak i gitaren da bruttern jobber i helsevesenet og jobber mye overtid. Får heller ikke lånt forsterker med det første, så jeg har valgt å kjøpe en Rocksmith Real Tone Cable for å bruke med Rocksmith frem til jeg får lånt/kjøpt en forsterker. Ps. Noen som vet om en nettbutikk med gitartilbehør som ikke koster skjorta i frakt? Sjekket bla. Sound1.com og de skulle ha over 350,- i frakt for noen få pakker med plekter som kostet 150 tilsammen, de andre nettbutikkene var ikke stort bedre, bortsett fra Clas Ohlson, men de har dårlig utvalg.
 5. Skal fortelle mer om straten når jeg har den i hånd, forhåpentligvis allerede i morgen, kan ta bilder osv. da.
 6. Blir å vente litt med kjøp, får låne Fender Stratocastern til bruttern på ubestemt tid. 😁
 7. Flying V er en av mine favorittutseender, så den falt absolutt i smak, synd den er så langt unna da jeg ikke har bil, får håpe jeg finner noe bra i nærområdet (Holmestrand). Edit: Noen av disse som kan duge? https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=175271699 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=173231982 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=175885611 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=175282901 Nummer 3 så egentlig mest interessant ut for meg. Den siste er 3 - 4.000 mer enn jeg så for meg, kan prisforskjellen forsvares for en nybegynner?
 8. Hører mest på rock, alt fra 70tallet og frem til nå. Av favorittartister kan jeg nevne: Queen David Bowie Aerosmith Metallica Toto Rush CCR Muse ++ EirikDL og Dansken: Skal se hva jeg finner av brukte meksikanske Strato/Telecaster. Er det noe mer utstyr jeg burde skaffe meg, sånn bortsett fra plekter og strenger? Vet heller ikke hvilke strenger som passer bra til de to ovennevnte, er som sagt helt grønn på det feltet. 😆
 9. Har aldri spillt elgitar før og har tenkt til å starte nå, og lurer på hva folk anbefaler til å begynne med, men som samtidig kan brukes en stund fremover? Både nytt og brukt er aktuellt, har ett budsjett på 4-5.000, trenger ikke forsterker i starten da jeg får låne en på ubestemt tid.
 10. Heisann. Er en kar på 30+ som bor i Holmestrand, blir lite tid til annet enn jobb, men tenkte å prøve meg litt på elgitar i den lille fritiden jeg har. Er helt nybegynner, har såvidt tatt i en gitar før, bare litt på ungdomsskolen, noe jeg har tenkt til å endre på nå!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.