Web Analytics
Gå til innhold

Windu

Medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

16 Good

Om Windu

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Dagens overraskelse. En gammel akustisk dukket opp fra intet på et mørkt loft. Anskaffet brukt engang på 60-tallet i bytte mot noe håndverksarbeid, og har nok ikke blitt vist mye kjærlighet siden den gang. Merkelig sak som trolig aldri vil bli (eller noen gang har vært) en drøm å spille, men hadde vært morro og fått den til å se fin ut i det minste.
 2. Dagens kompanjong: En 2006 ESP Eclipse I CTM fra den gamle standardserien da de hadde Les Paul-horn (bare litt mer kantete), 2 volum- og 2 toneknotter og en ikke spesielt ergonomisk set-neck konstruksjon. Hardware var opprinnelig i gull, men har blitt byttet til svart og oppdatert til TonePros/Sperzel. EMG 85 i bruposisjon og 81 i nakke, med 18v modifikasjon for litt mer dynamikk. Lettspilt instrument med enorme bånd. Fin til mye, men ikke til alt.
 3. Godt brukt / misbrukt Epiphone '61 reiusse. Den var faktisk rød og fin engang i tiden. Har fått hard medfart de siste 20 åra og vært utsatt for mange forsøk på oppgraderinger, men har altså endt opp på denne måten😂
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.