Web Analytics
Gå til innhold

Kjell Rune

Medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Kjell Rune

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg var rundt på nettet i går kveld. Så litt på Youtube for anbefalinger osv., skjønner av at det er denne type pakke løsning jeg må hive meg på ja😊, det ser veldig lettvint ut. Fikk inntrykk at Focusrite Scarlet 2i2 var gjengangeren faktisk:-). Så fremt jeg ikke finner noe black weekend tilbud kjøper jeg denne. Så nå trenger jeg bare et greit MIC stativ så har jeg alt jeg trenger for å komme i gang. Jeg spilte aktivt for 15-20+ år siden, og har dermed ikke greie på alt av nytt fancy dubbeditter lengere så jeg setter stor pris på hjelp, utrolig digg når dere svarer så raskt.
 2. Oi oi, det var noe sånt jeg hadde håpet på ja, og ikke avskrekkende på pris heller:-). Men jeg ser denne ikke er på lager i Kristiansand. Men det er ikke noe problem, for nå forstår jeg mere hva jeg må ha; lydkort m/software, kondensmicrofon og hodetelefoner. Jeg finner nok ei tilsvarende pakke på en nettbutikk et sted. Takker for svar.
 3. Hei, jeg har tatt opp gitaren og begynt å spille igjen. Jeg spiller mest akustisk finger plukk og slikt, noen ganger med vokal (men jeg synger helt for jævlig for øyeblikket hehe). Jeg har lyst til å spille inn noe av det jeg gjør, men jeg synes live opptak fra telefon mic og lignende blir svært dårlig. Er det noen som har noe tips/erfaringer med opptaks utsyr som er fornuftig å investere i ang. innspilling av vokal og gitar? Eventuelt noe dere vil fraråde meg å kjøpe? Finnes det noe pakke man kan kjøpe? Dette er for hobby, privat og hjemme bruk:-) Budskjett: helst under 3000.- Utstyr jeg har pr i dag er: -Akustisk Gitar (Martin 000-E10 ,har innebygd mic) -Laptop med vanlige innganger som USB, mini jack, osv. -Et gammelt videokamera (gir ræva lyd, men viser iallfall fremførelsen😊) -Også mener jeg har en gammel Shure Beta 57A liggende i Vennesla et sted😉
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.