Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

the_haze

Medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om the_haze

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk for innspill tg1! Virker som at mange anbefaler Yamaha i det prissegmentet jeg har lagt meg på. Sikkert god grunn Noen som har erfaring med Fender sine akustiske gitarer til 4-5k?
 2. Tusen takk for hjelp så langt, germaniumkid og Max Kudos! germaniumkid - de to yamaha gitarene i L-serien så veldig bra ut. Jeg tror nok ikke jeg går større enn Dreadnought. Liker at det å kjøpe brukt tillater at jeg kan få en gitar til 7k+ innenfor mitt budsjett. Hvis jeg skjønner riktig så har ikke L serien noe cutaway alternativ. Jeg er veldig i stuss om hva jeg skal gå for der. Kan virke som at det er sjeldent man vil trenger å gå forbi 12. bånd, men at man vil savne cutaway når det først skjer... Max Kudos - kommer nok til å spille mest unplugged, men tenker at det kan være fint
 3. Hei, Jeg er en nybegynner som ønsker å skaffe meg en god akustisk stålstreng gitar med preamp i prisklassen 3-5k (ny eller brukt). Jeg spilte noe elgitar i ungdommen, og liker best fingerspill - kanskje en fordel med cutaway? Bonus hvis gitaren fins i Sunburst utførelse Hadde vært veldig fint med noen forslag :)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.