Gå til innhold

sethvacn

Medlem
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

11 Good

Om sethvacn

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har snakket med de om dette faktisk, har bedt de om å sette opp gitar og bytte strenger, har ikke fått bestemt meg for hvilken jeg går for enda da jeg ikke har fått holdt de spesifikke modellene. Så må vente til jeg har gjort det 👍
 2. Ok, så som en første gitar så er det ikke helt på jordet altså, om jeg blir flink til å spille med tiden og dette er noe jeg ønsker å fortsette med, så kan man jo alltids kjøpe andre bedre gitarer.
 3. Tenker også på forsterker, trenger bare en øvingsoppgaver forsterker, så ble anbefalt Katana mini. Har sett videoer av den og den virker grei, noen som har noe negativt å si om den? Eller er det et ok valg for en fersk fisk?
 4. Jeg tror du har helt rett i det du sier her👍 Men gjelder det også for en Ibanez til 9 tusen og en til 4 tusen for en som har nå tatt i en gitar for første gang i sitt liv?
 5. Ja jeg heller mer mot å kjøpe en indonesisk fra Evenstad musikk, da får jeg hjelpen jeg trenger om det skulle være noe, også kan jeg gnu på å kjøpe noe dyrt og deilig når jeg har blitt bedre til å spille. Var der i dag og klådde litt, fant ut at jeg likte de Ibanez modellene med tynn hals hele veien, noen hadde vesentlig bredere hals nær kroppen, og det kjente jeg at ikke føltes godt, mulig jeg tar feil og at det er bedre å spille på, men det føltes feil for meg.
 6. 👍👍 Sitter mer og mer med følelsen av at jeg ikke bør tenke så mye på at det bør være Japansk eller Indonesisk, man hører nok ikke forskjell i mine fingre de første årene uansett 🤣😆 Ja jeg vil ha fast bro til å begynne med, gleder meg til å dra til Evenstad musikk i morgen å titte og klå litt 😀
 7. Sorry, men den var stygg som juling 🤣🤣 Smaken er som baken, må like utseende på den syns jeg, sikkert en knallbra gitar da 😀
 8. 140600494. Er denne Japansk?
 9. Fant denne nå, finnkode 144458446. Er dette en Japansk Ibanez?
 10. Ja jeg bør vel prøve å ha litt is i magen og se på finn, er bare litt vanskelig å vite hva man ser etter, men RG 550 er jo knallfine gitarer. Skal prøve å holde øye etter modellene dere nevner, tusen takk for engasjementet fra alle sammen!
 11. Ufattelig gøy! Leker med tanken på å begynne selv i en alder av 36, lurte på om jeg var for gammel, men det er jeg tydeligvis ikke, jeg må jo bare kjøre på👍😆 Kjempegøy at du har fått deg så mange gitarer da, morroklump med en samling.
 12. Skal prøve å følge med, er det en side på nett man kan finne en liste med modeller lagd i Japan? Og er det noe tidsrom hvor Japanske gitarer ikke er bra?
 13. 7500,- Er det hva man må ut med for en første gitar? Jeg syns det høres horribelt mye ut😣 jeg tenkte maks 4000🤘
 14. Herlighet! Tusen takk! Dette var knallbra feedback 👍😃 Jeg har tenkt meg en tur til Evenstad musikk i Grimstad på Lørdag å titte litt da jeg bor i Kristiansand, så det er 10 minutter unna. Håper han kan la meg titte litt 👍😄
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.