Estradamus

Medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om Estradamus

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk Yes, skulle gjerne hatt den Tele'n også, men hadde sett meg ut den Jazzmasteren og er i tillegg langt over budsjett. Kan prøve å overtale svigerfaren min til å kjøpe den (han trenger ny gitar), så overtar jeg den på sikt når jeg etter hvert skaffer han en ny bestefar-gitar 🤣
 2. Så endt det med ble det ny (knapt brukt) Jazzmaster American Professional Skal nok få lagt til en Telecaster til samlingen på sikt. Prisen på Telecasteren jeg linket til via har interessant nok økt med 1000kr av en eller annen grunn.
 3. Takker for innspillene! Det er også mitt inntrykk. Har søkt litt rundt, og ser at Fender Tele fra fra 2001 eller rundt den perioden som regel ikke går for mer enn 8k. De jeg fant lå på alt fra 5-8k. Ja, enig, jeg oppfatter prisen som litt for drøy. Jeg sikler på en splitter ny American Professional, men da er jeg plutselig et godt stykke over budsjettet mitt på rundt 11.000. For en American professional må man nesten opp i 15.000. Kult, takk for tipset. Jeg vet ikke så mye ennå om verken Tele og Les Paul, men det er også mitt inntrykk at Tele'n er mer praktisk og allsidig. Jeg har også alltid digget designet på Telecasteren.
 4. Hei, det ser dessverre ut til at det blir en annen person enn meg som blir den nye eieren av en strøken Fender Jazzmaster i fargen Mystic Seafoam. Jeg er fortsatt gira på en ny Fender-gitar, og vurderer nå sterkt en Telecaster jeg har kommet over på finn.no: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=136252853 Denne ser også rimelig strøken ut, og jeg tror attpåtil at Telecasteren kanskje har mer av den lyden jeg egentlig er ute etter. Jeg spiller for det meste metal, men ønsker å anskaffe meg en ny, mer "all around" gitar jeg skal bruke til å utforske litt nytt musikalsk terreng med, f.eks. blues og jazz. Er det noen Fender-connoisseurer som kan gi meg litt input på gitaren jeg har linket til? Ser dette ut som en god deal? Takker for all hjelp, og beklager dersom denne posten hører hjemme i en annen undergruppe (det var det beste jeg kunne finne).
 5. Estradamus

  Bytte rør på ENGL-amp, ønsker tips

  takk, da kan jeg jo begynne med å ta kontakt med dem
 6. Estradamus

  Bytte rør på ENGL-amp, ønsker tips

  Jeg bor i Kristiansand, men er villig til å kjøre et stykke for at arbeidet skal bli utført 100%. Helst ikke så langt som til Oslo da ?
 7. Heihei (min første post!), jeg har en ENGL Savage 120 amp jeg snart må bytte rør på, og lurer på om det er noen er inne som har erfaring med rørbytte på denne eller lignende ENGL-amper? I den offisielle manualen anbefales man å la profesjonelle utføre utskiftning av rør, noen som vet om et verksted eller en forretning i Sør-Norge som har peiling på slikt? Takker for all hjelp