Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Emil André Nilsen

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om Emil André Nilsen

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kostær jo så mye at jeg får vannlatingsproblemer av tanken ?
 2. 1972 Gibson SG Special Electric Guitar, Original Walnut Finish, All Original Parts, Original Mini Humbucking Pickups And Electronics Ja, stemmer! Det er mini humbuckere ? fant dette på et dokument i kassen. Tror den er importert eller lignende fra USA da det er på engelsk ?
 3. Jeg har en Gibson sg walnut special fra 1972. Nakken er i topp stand og det er få skader på gitaren. Ser at priser på nett varierer. Jeg vurderer å selge den og er nysgjerrig på om noen vet hva mitt eksemplar er verdt. Setter pris på spørsmål!!
 4. Dette er min 1972 Gibson sg walnut special. Hatt denne skatten noen år nå. Fortsatt like fin å spille på, alt er originalt. Slimneck som fortsatt er 100% intakt, og få skader i treverket. Den blir pusset regelmessig. Har også den originale hardcasen med lilla stoff på innsiden, beautiful greier. Den er også til salgs en dag, og ikke til salgs den neste.. da jeg ikke klarer å bestemme meg for om jeg skal selge den og så kjøpe en Gibson vintage akustisk. Problematisk hverdag med mye bekymring, hva burde jeg gjøre?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.