Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

JMossige

Medlem
 • Innholdsteller

  195
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

JMossige vant dagen sist November 4 2018

JMossige hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

89 Excellent

Om JMossige

 • Rang
  Viderekommen

Nylige profilbesøk

798 profilvisninger
 1. Vil alltid handle om katter til slutt når vi snakker om internett
 2. Hvis jeg ikke tar feil så jordes det i jacken, så kanskje der problemet ligger?
 3. Jeg er ikke noe elektriker ekspert (bare så jeg ikke får halve forumet etter meg) men kan det ha noe med jording i gitaren å gjøre? Altså når han tar på metallet så blir han jordingspunktet?
 4. Som sagt, jeg trodde ikke det var snakk om damp, da det så ut som den stoptailen lå med ene siden litt nedi syra, men da tar jeg feil At du kun tror sennep kan brukes til pølse, sier bare litt om deg. Syre er syre Edit: Halvparten av mine poster er gjentakelse, ta å les grundig å forstå hva jeg skriver før dere svarer, så slipper vi slikt. Men da legger vi denne diskusjonen flat, da jeg skal holde meg litt mer i skjul her inne. Edit2 pga Endt's edit: Er det negativt med en tråd om relicing også nå? Hvorfor var krommen ved festet på stoptailen så stygg da? ser ut som sterk syre rea
 5. Alle materialene (sand, glass, nøtteskall, bruspulver) vil til slutt fjerne overflatebehanling, det har bare med finhet = hvor lang tid, og erfaring/teknikk. Edit: Men soda kan f.eks ikke brukes i samme blåser som sand, er anderledes trykk og dyser osv.
 6. Elsker slikt jeg også, like mye som en fersk nypolert strøken lakk.
 7. Lev i din gitarforum bobble du Jeg er ikke redd for å fornærme noen og liker selv å bli utfordret, så bare come at me Dette var som sagt PERSONLIG PREFERANSE, og du skjønner vel jeg vil forklare meg..
 8. Og ang. relicing, så kan jeg egentlig bare sammenligne med bilverden, er ganske ny i gitarverden. Det blir som å kjøpe en ny Porsche med klassisk gammelt design fra forhandler men med ekte rust og riper (ikke helt sammenlignbart da Porsche ikke selger nye biler som skal se ut som de er 60 år gammle) En ting er rat rod look i bilverden, men da er det somregel allerede eldre slitte biler som gjennomføres med ekstra rusting og slitasje. Men dette er jo bare personlig selvfølgelig. Må bare forklare meg
 9. Bare for å grave litt i tråden. Det er ikke anbefalt å fjerne overflatebehandling (krom og nikkel) men skal du absolutt ned til bart metall så anbefaler jeg sodablast isteden for glassblåsing (har drevet med dette også) da det er mye finere (bruspulver vs. glass)
 10. Beklager igjen for å virke frekk, jeg har kort lunte desverre, og blir da korttenkt. Men har brukt sennep på f.eks bart stål med veldig bra resultat, og det er syrlig, akkuratt som saltsyre, bare ikke like sterk. Var heller ikke klar over at det var snakk om damp, som er noe helt annet igjen. Det var Endt sitt bilde som så ut som ene siden hadde fått kontakt med syre, og det så ikke bra ut i mine øyne. Edit: Og denne frustrasjonen er ikke direkte mot deg @vim det har hopet seg opp over en ukes tid
 11. "Når du kommuniserer i form av påstander og litt halvveis antydninger om at andre ikke vet hva de snakker om" "mens andre liker å synse basert på erfaring med et par forsøk og litt googling" eh? Men ja, her er det ikke stygg patina, men tror du kunne fått samme patina med sennep.. Edit: Men troverdighet her inne er ikke lett å tjene, så jeg er ferdig med å dele informasjon jeg sitter på.
 12. Bare for du har funnet noe som du syns fungerer (i mine øyne stygg patina) så er det ikke fasitt svar kompis
 13. Jeg har 15 års erfaring med lakk og overflate behandling, jobbet innen flere arbeid under dette, og har fått patina på mange forskjellige bare metaller, ikke så mye på krom og nikkel. Er "ekspert" på lakk. Ellers veldig god generell kunnskap.
 14. Har aldri sagt jeg er ekspert på patina Her prøver jeg å dele informasjon å prøve å sette igang en diskusjon på et forum (er det ikke slik det skal fungere?) - Men føler jeg bare får svar av gamle gretne hunder som allerede vet alt. Går i passiv forum modus jeg Edit: Hadde slike som dere styrt verden, så hadde vi enda kjørt rundt med hest forran vogna.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.