JMossige

Medlem
 • Innholdsteller

  39
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

JMossige vant dagen sist Oktober 16

JMossige hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

23 Excellent

Om JMossige

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. JMossige

  Gibson LP Custom halsbrudd

  Litt mer om bedre tone etter nakkebrudd. Også en utrolig historie om en Les Paul som lå 5 dager i vann og spilte bedre etter tørk.
 2. JMossige

  Gibson LP Custom halsbrudd

  Har ikke noe informativt å komme med. Men ifølge Kirk Hammett så høres Les Paul bedre ut etter halsbrudd Edit: 7:27 for dere som ikke gidder se hele.
 3. JMossige

  Dean ML nut-problem

  Da kom endelig den rette oversadelen, og det var tydeligvis smart å bytte ut. Den orginale i plast er hul, generelt ujevn og strengsporene er ujevnt nedslitt. Nærmest = gammel, bak = graph tech.
 4. Rå lyd! Kanskje MetalZone blir stående til pynt? Den var hvertfall billig nokk til å bare testes ut.
 5. Mener på at Joe Duplantier fra Gojira bruker EVH 5150 III sammen med Tubescreamer. Da er hvertfall begge pedalene i boks, kun 650,- totalt, må da være møje pedal for pengene
 6. Skal utforske og teste vrengen på Marshall'en grundig før jeg kobler noen pedaler i, men siden folk hiver disse Boss pedalene etter deg, så er det jo like greit å bare handle inn for testing
 7. Da blir det SD1 og MT-2 MetalZone i første omgang, begge til salgs lokalt til veldig fine priser Takker igjen
 8. Takker for veldig mange gode og informative svar 👍 Det blir garantert en overdrive pedal også utenom MetalZone, må jo teste litt forskjellig nå som jeg har tatt neste steg fra alt-i-ett kombo Men den har ikke innebygget reverb, har lest/hørt at det nesten er en must have?, stemmer det?
 9. Har en Marshall DSL5c på vei, som har masse god vreng allerede heldigvis, så pedalen trengs nokk mest på det mer heavy
 10. Men som han Ola Englund snakker om i klippet over her, så har sikkert Metal Zone et dårlig rykte for den egentlig skal brukes i fx loop virker det som. Men også er det fin pris på dem brukt
 11. Nå ble jeg usikker. Redd SD-1/kun overdrive ikke vil gi meg nokk vreng. Liker det veldig heavy til tider. Edit: Her er hvorfor jeg startet tråden og itillegg ble solgt på Boss Metal Zone, her kjører han gjennom fx loop og får mye lettere grom lyd:
 12. Har en Marshall DSL5c på vei, som har veldig god vreng allerede ifølge klipp jeg har sett på youtube. Men liker metall, så trenger mer vreng Så første pedal blir en Boss Metal Zone, går mye i Pantera, Metallica og Gojira, så regner med den skal holde. Noen formeninger?
 13. Takker for kjapt svar Jeg får prøve meg litt frem 👍
 14. Hei, har hatt en slik alt i ett kombo forsterker med et hav av effekter til nå, men min første røramp er på vei, så er ny innen pedaler og slikt. Det jeg lurer på er hva dere anbefaler av å kjøre vrengpedal direkte i amp, eller gå gjennom FX loop?
 15. JMossige

  Tips til innkjøp av forsterker

  Var nylig i samme situasjon, etter flere netter på youtube på forskjellige reviews endte jeg opp med en Marshall DSL 5c. 5w er mer en nokk for hjemmespilling, den har også 1W modus.