Web Analytics
Gå til innhold

Daniel Hanssen

Medlem
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Daniel Hanssen vant dagen sist August 14 2018

Daniel Hanssen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

42 Excellent

Om Daniel Hanssen

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 11. mai 1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sandnes, Rogaland
 • Interesser
  Jakt, hund, fiske, MC, fotball, øl, en og annen fifakamp på Playstation og familieliv.

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. @Sugardaddy65 Nå ble jeg fryktelig nysgjerrig på hvem du er og hvor mange gitarer du har liggende i arsenalet ditt?
 2. 4Sound på Kvadrat i Rogaland. Først og fremst er jeg i utgangspunktet skeptisk til de store kjedene. Det gjelder alle kategorier. Hadde med meg kassegitaren jeg har derfra for å få en mening om hvilken tilstand den er i.. Ble møtt av en ung kar med ekstremt moteriktige klær og over gjennomsnittet laid back holdning, fordomsfull som jeg er avskrev jeg ham med en gang.. Han viste seg å være utrolig dyktig, hyggelig og ikke pushy. Han ga meg en 5 minutters privatkonsert på min gitar og masse gode tips til bl.a rengjøring, strengbytte og div.. Tipp topp tommel opp??
 3. Putter inn et spm her siden vi er i Marshall land. Dersom jeg får meg en Marshall Code 50W. Vil en slik comboforsterker fungere fint med Marshall Code412 Gitarkabinett 4x12"? Eller er det kun forsterker topper man bruker til kabinett? Marshall har en 100W forsterker topp i Code serien. Men hvis 50W comboen kan brukes med kabinett, så er den mer fleksibel.
 4. Du har nok rett @Truckstop Chuckie. Jeg tror jeg skal prøve meg på strengskifte selv.. Så kan den heller være til pynt?
 5. @Troll Ser helt klart fordelen med enebolig når man skal økse som en villmann!! Problemet er boligprisene i min del av vestlandet, så enebolig er nok uaktuelt for denne lommeboka? @Naigewron Kroken din var veldig ryddig og pen, godt eksempel som vil ligge bak øret når jeg skal rigge meg til???? En kollega fortalte at han pleide ha «sykedag» i ny og ne når han spilte trommer før i tiden. Da kunne han hamre løs uten mas fra kone, barn og naboer? Han bodde da i rekkehus...
 6. Samboeren har arvet en gitar fra sin far. Og jeg ble selvsagt nysgjerrig på hvilken sak dette er? Jeg har googlet litt, men finner veldig lite. Det gjelder en liten (3/4) Marma gitar. Flott sak, som ser veldig fin ut. Selv om svigers har hatt den stående i et skap de siste 20 årene. Akkurat denne må være 40-50 år gammel. Jeg fant ut såpass at merket er fra gamle Øst-Tyskland.. Har noen peil på disse? Har man noe formening om verdi? Tenker den vil få ny pust etter en skikkelig service og litt kjærlighet i sofakroken. Takk på forhånd??
 7. Kjekk tråd! Jeg er nybakt pappa på let etter ny bolig. Her er det gode innspill til min kommende kosekrok, mancave kan jeg nok se langt etter?
 8. Synes det så kult ut med såkalte «sharktooths»! Nytt for meg.. Grattis med ny øks??
 9. Bumper liv i denne tråden, da jeg liker input fra andre musikkdiggere. Mulig det finnes egen tråd om vedkommende. Men det er en lokal (for meg) musiker som gjør meg til stolt rogalending. https://www.youtube.com/user/leolego Frog leap studios! Sjekk ut musikken hans på youtubekanalen over.
 10. Nydelig gitar!! Ser frem til den dagen en gold top pryder veggen.
 11. Hei! Har kikket på diverse topics her og opplever stor peil blant brukerne, kult!! Har til og med plukket opp noen tips til min ferske karriere som gitarist. Kjøpte meg en Epiphone Les Paul Special ll og lærte meg «bjørnen sover», riffet til «smoke on the water» og Kaptein Sabeltann. Fikk deretter helt bål i håret og bestilte meg nettopp en Chapman gitar (ML3 White dove) som kommer ila noen dager. Synes denne er meget sexy og heller ikke uforsvarlig på pris. Målet er å kunne rocke noen fete riff av ACDC, Rammstein og ZZ Top? Takker på forhånd for priceless lærdom og bilder av flotte gitarer! God sommer til alle???
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.