Virus

Medlem
 • Innholdsteller

  73
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

65 Excellent

Om Virus

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Virus

  Forumet flyttes til ny server

  Ser jo bra ut dette 👍
 2. Gratulerer. Har du bilde av Jazzmasteren? Og jeg har fremdeles en fin Tele til salgs😁
 3. Virus

  NGD - Carruth OOO-14 !

  Gratulerer. Kan tenke meg den låter herlig.
 4. Har en annen Fender på vei inn så da må denne ut. Lufter om det er noe interesse her før den legges ut på Finn. Det er en Fender Telecaster Highway One, made in USA, fra 2008. Den er 11 år gammel men lite brukt, har nok noen små riper og bruksmerker, men veldig lite. Fremstår som meget fin! Herlig å spille på, flotte bånd uten slitasje. Er i Bergensområdet, sender helst ikke. Følger med Fender gigbag Pris 6500,-/bud Send meg en melding!
 5. Virus

  Hagstrøm Viking

  Der fikk jeg en bra deal på Coronadoen så da er hollowbody på vei i posten. Da har jeg en Telecaster Highway One som nok må ut.
 6. Virus

  Hagstrøm Viking

  https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=137039911 Syns denne er stygg-pen, men har jo fått litt blandet reviews på nettet ser det ut som. Uansett uaktuelt da den er i Oslo og selger sender ikke…
 7. Virus

  NGD

  Gratulerer, nydelig farge på den.
 8. Virus

  NGD

  Er dette samme modellen?
 9. Virus

  NGD

  Gratulerer, fin. Epi gir mye for pengene.
 10. Virus

  Hagstrøm Viking

  Virker som prisene på vintage Hagstrøm er visst ganske høye? Iallfall på Finn.. Nesten 7000 for en skikkelig herjet oppussingsprosjekt : https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=135872225 Må nok legge mange tusen i denne for å få den fin, om det i hele tatt er mulig Og denne 70-talls Vikingen skal han ha 16000,- for: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=136282175 Da kjøper jeg heller en brukt Gibson 335. Det mest fornuftige er nok å kjøpe en Kina Hagstrøm. Men de fleste tingene jeg har er jo laget i Kina, gitarer vil jeg helst skal komme fra andre plasser av en eller annen grunn..
 11. Jeg har faktisk flere enn en gitar, og er jo litt synd at en kan spille på bare en gitar om gangen... Den beste plassen for en gitar når den ikke er i bruk er vel gitarkassa. Men hvor dumt er det egentlig å kjøpe en henger og henge gitaren på veggen? Kan den bli skadet?
 12. Virus

  Hagstrøm Viking

  Lite svar å få. Jeg får gå på Facebook.
 13. Virus

  Den bittelille Explorer-tråden.

  Kule gitarer. Dette er desverre det eneste jeg kan bidra med i denne tråden...
 14. Virus

  NGD

  Gratulerer. Tipper den der er herlig å spille på.