Gå til innhold

Sinister

Medlem
 • Innholdsteller

  68
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

7 Neutral

Om Sinister

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

334 profilvisninger
 1. Jepp, stemmer nok det. Men med software så får man vel mange flere muligheter til å endre gitaren slik man akkurat ønsker man vil den skal låte? F.eks om man vil spille noe fra AC/DC, men plutselig vil spille noen sanger fra Slipknot osv?
 2. Akkurat. Men jeg ser at disse softwarene (Guitar Rig og BIAS FX 2) koster litt.. og lydkort + headset kommer jo utenom.. Da blir vel feks en Katana Mini til 1000 kr en del billigere? :-)
 3. Har faktisk ikke tenkt over lydkort og Bias FX2 eller Guitar Rig.. hva er fordelene ved å bruke det i stedet for å gå til innkjøp av for eksempel en Boss Katana Mini?
 4. Hei! Tenkte å gå til innkjøp av en ny forsterker, som skal kun brukes hjemme på gutterommet. Hadde en Boss Katana 50 tidligere, men tenkte å prøve noe annet. Har sett en del på Boss Katana-Mini, noen som har erfaringer med den? Vil gjerne ha tips om hvilken forsterker jeg burde kjøpe, og som ikke koster flere tusenlapper. Trenger ikke å være veldig avansert da jeg kun er i begynnerstadiet når det gjelder gitarspilling. Tenker å spille mest Rock og Metal, og etterhvert kjøpe en slik akustisk pedal (?) for å koble til forsterkeren.
 5. Boss Katana 50 selges da den ikke blir brukt. Maks brukt 5 ganger. Jack-kabel på 3,5 m fra Klotz kan følge med ved rask avgjørelse. Kan sendes på kjøpers regning. Pris: 1900kr
 6. Godt å høre vi er flere iallefall Virker nesten som at fingeren er for myk, så når jeg presser ned strengen så blir fingeren så lav og dermed gjør at e-strengen berør der jeg har markert, men det er kun en hypotese fra min side såklart. Men det at fingeren berører, er det noe folk vil høre når du spiller? Jeg selv hører det ikke så godt, bare merker det fysisk i fingeren.
 7. Hei! Har litt problemer angående A-chorden. Problemet er at den 3. fingeren berører såvidt the high e-string når jeg har plukket den og e-strengen spretter'' tilbake. Når den har 'sprettet'' tilbake så berører strengen der hvor jeg har markert rødt på bildet som er vedlagt. Har det noe å si om den berøres litt eller ikke? Bruker dette grepet: https://www.justinguitar.com/guitar-lessons/the-a-chord-bc-112 men har og prøvd denne men samme problem..:
 8. Har sett en del på youtube der hvor folk lager cover av enkelte sanger som inneholder både akustisk og elektrisk gitar. Hvordan får man til å spille først akustisk og bytte rett til elektrisk midt i sangen og omvendt? (Bruker elektrisk gitar hele videoen). Trenger man da en slik disortion pedal eller er det noe annet man trenge?
 9. Hvordan like dere å holde tommelen på gitarhalsen når dere spiller chords? Ser en del forskjellige teknikker, og noen sier det finnes regler.. andre sier det ikke er like viktig. Vært interessant å høre hvordan tommelplasseringen deres er.
 10. Ja, stemmer det! Men hvis jeg justerer på finstemmene, vil ikke da de andre strengene måtte justeres igjen og?
 11. Dere som er dreven med Floyd Rose her.. skal stemme kun D-strengen da den er noen hakk for skarp. Resten av strengene er i tune. Lurer på om jeg må gjøre akkurat samme prosedyre som i denne videoen selv om det er kun en streng som må tunes?
 12. Litt usikker på hva du mener! Headsettet har en inngang på klokken (minijack),og den går det en ledning i som har en muteknapp. Mikrofonen kan tas av, men da får jeg ikke noe lyd i headsettet. Hvis jeg gamer, så får jeg fortsatt lyd i headsettet selvom micen ikke er tilkoblet, men det gjør jeg ikke når headsetet er koblet i forsterkeren. Slik er headsetet. Vet ikke om jeg svarte på spørsmålet ditt, men.. prøvde så godt jeg kunne
 13. Fikk tak i en slikt overgang som passet. Dessverre har jeg litt trøbbel med lyden som kommer i headsetet. Headsetet er egentlig beregnet for gaming, da det er en mikrofon, samt mute-knapp for mic på selve ledningen på headsettet. Når jeg holder nede muteknappen så får jeg god lyd, men så fort jeg slipper den, så blir lyden veldig lav og dårligere. Har prøvd å sette forsterkeren på maks,samt justeringene på gitaren. Har du noen erfaring rundt dette?
 14. Tenkte ikke på at det finnes slike overganger, takk så mye!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.