Sinister

Medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Sinister

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Sinister

  Tips til innkjøp av forsterker

  Okei! Skal brukes mest til hjemmeøving egentlig, så da holder vel en Boss 50? Problemet er at jeg har lite musikkbutikk i området der jeg bor..
 2. Hei! Trenger hjelp med å velge en riktig/bra forsterker til en Schecter C-6 Deluxe Floyd Rose. Kommer mest til å spille metal og rock, dvs. Avenged Sevenfold osv.. Vil ha en forsterker som ikke koster skjorta og som er grei å bruke til en nybegynner!
 3. Sinister

  The Stage - Solo

  Skjønner! Det er vel mye å lære seg før jeg kommer dit, av diverse teknikker osv..
 4. Sinister

  The Stage - Solo

  Hei! Noen som vet hvordan det er å lære seg Avenged Sevenfold - The Stage solo når man er helt nybegynner? Regner med det er relativt vanskelig, men vil gjerne høre noen erfarne sine tanker rundt dette!
 5. Sinister

  Gitarkurs på nett

  Noen som kan anbefale et bra gitarkurs på nett for en nybegynner? Har hørt om Synyster Gates guitar lesson, og Guitar Tricks.. noen som kan anbefale en av dem? Eller som har andre forslag?
 6. Sinister

  El-gitar nybegynner

  Hei! Vurderer nå å endelig skaffe meg en el-gitar, da jeg aldri har spilt før. Sett en del på Schecter C-6 White som kommer med og uten Floyd Rose. Litt usikker på om jeg skal gå for FR eller ikke, da jeg har hørt det er vanskelig å stemme, og sette på nye strenger igjen. Men vil høre fra noen her inne som sikkert har noen tanker rundt det! I samme slengen, trenger jeg også tips til en forsterker som er rimelig men bra, til den gitaren. Har sett litt på Marshall DSL5C, men usikker på om jeg skal velge den eller noe annet.
 7. Sinister

  So Far Away - nybegynner

  Hei! Aldri spilt gitar før, men er det vanskelig for en helt fersking å lære seg sangen So Far Away av Avenged Sevenfold på el-gitar?
 8. Sinister

  Nybegynner av el-gitar

  @CastorFiber Beklager så mye, visste ikke om denne funksjonen. Skal selvfølgelig bruke plusstegnet istedet.
 9. Sinister

  Tips til el-gitar for nybegynner

  Hei! Takk, det skal jeg gjøre! :-)
 10. Sinister

  Nybegynner av el-gitar

  Hei, takk for svar! Har sjekket ut Justinguitar.com, og det virker som flere har positive tilbakemeldinger på han! Men, vet ikke om du har noen erfaringer med et ''spill'' som heter Rocksmith? Om det er eventuelt en måte å lære seg litt el-gitar med.
 11. Hei! Skulle gjerne hatt hjelp til å velge en el-gitar for en nybegynner som aldri har spilt gitar før. Prisklasse er jeg litt usikker på, men er bare å komme med forslag uansett. Litt usikker på hva slags tilbehør jeg trenger itillegg til en el-gitar, bortsett fra en forsterker såklart.
 12. Sinister

  Nybegynner av el-gitar

  1. Ja akkurat! Hvor lenge vil det ca være mellom hver gang jeg må stemme med en fast bro, kontra en gitar som har Floyd Rose? :-) Regner med det finnes gode forklaringer på Youtube om hvordan jeg stemmer en gitar som har Floyd Rose, som selv en nybegynner kan få til?
 13. Sinister

  Nybegynner av el-gitar

  Hei! Takk for link, den skal jeg selvfølgelig ta en titt på! :-)
 14. Sinister

  Nybegynner av el-gitar

  Hei! Er helt ny innen ''gitarverdenen'' men har lyst til å prøve å lære meg å spille el-gitar! Derfor har jeg følgende spørsmål: - Hvordan er det for min del å gå til anskaffelse av en gitar med Floyd Rose? Er det noe som anbefales eller ikke? Og evt. hvorfor? - Hvor er beste stedet man kan lære seg gitar selv? Youtube etc.? - Trengs det veldig mye trening til å få beherske å spille soloer på gitar?