Gå til innhold
 • Bli medlem

Sinister

Medlem
 • Innholdsteller

  61
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om Sinister

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

227 profilvisninger
 1. Hvordan like dere å holde tommelen på gitarhalsen når dere spiller chords? Ser en del forskjellige teknikker, og noen sier det finnes regler.. andre sier det ikke er like viktig. Vært interessant å høre hvordan tommelplasseringen deres er.
 2. Ja, stemmer det! Men hvis jeg justerer på finstemmene, vil ikke da de andre strengene måtte justeres igjen og?
 3. Dere som er dreven med Floyd Rose her.. skal stemme kun D-strengen da den er noen hakk for skarp. Resten av strengene er i tune. Lurer på om jeg må gjøre akkurat samme prosedyre som i denne videoen selv om det er kun en streng som må tunes?
 4. Litt usikker på hva du mener! Headsettet har en inngang på klokken (minijack),og den går det en ledning i som har en muteknapp. Mikrofonen kan tas av, men da får jeg ikke noe lyd i headsettet. Hvis jeg gamer, så får jeg fortsatt lyd i headsettet selvom micen ikke er tilkoblet, men det gjør jeg ikke når headsetet er koblet i forsterkeren. Slik er headsetet. Vet ikke om jeg svarte på spørsmålet ditt, men.. prøvde så godt jeg kunne
 5. Fikk tak i en slikt overgang som passet. Dessverre har jeg litt trøbbel med lyden som kommer i headsetet. Headsetet er egentlig beregnet for gaming, da det er en mikrofon, samt mute-knapp for mic på selve ledningen på headsettet. Når jeg holder nede muteknappen så får jeg god lyd, men så fort jeg slipper den, så blir lyden veldig lav og dårligere. Har prøvd å sette forsterkeren på maks,samt justeringene på gitaren. Har du noen erfaring rundt dette?
 6. Tenkte ikke på at det finnes slike overganger, takk så mye!
 7. Trenger et par hodetelefoner for å koble til en Boss Katana 50, da headsetet jeg har med minjack ikke passer til inngangen på forsterkeren. Noen som har tips til hodetelefoner som har god lyd og komfort, men som ikke koster skjorta? :)
 8. Ja okei! Er det viktig at sadlene står langt fram/langt tilbake og at de står symmetrisk om hverandre?
 9. Akkurat! Har også lagt merke til de skruene som er festet til broen for å feste strengene med er ganske ulike, da noen av de er skruvd ganske langt ute, men andre er skruvd ganske langt inne. De heter vel string locking screw på engelsk. Er det vanlig at de har forskjellig lengde? Legger ved et bilde som forklarer bedre:
 10. Hørtes bra ut! Takk for oppklaringen
 11. Skiftet strenger, men mangler den A-strengen så må kjøpe ny av den neste uke. Mener det gikk greit å skifte strengene, men har jeg gjort noe feil når det gjelder antall runder som strengene skal rundt tunerskruene på hodet? Legger ved bilde. De strengene jeg skiftet selv, ble det så få viklinger rundt tuner skruene forhold til de jeg ikke måtte bytte, men har det noe å si? F.eks har jeg ikke skiftet E-strengen på streng 6 selv. Blokkerte ikke broen under strengeskifte da den allerede var ute av posisjon.. menmen. Vet ikke helt hva jeg gjorde for å være ærlig, men slakket alle strengene og da ble broen så lav at den tar ned i bunnen av gitar. Hvordan skal jeg få til å få den parallell igjen? Vet det er 2 skruer bak på gitaren man kan justere fjærene med, men fjærene virker veldig stram, og er redd for å ødelegge dem.
 12. Gikk for denne https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Schecter-Synyster-Gates-Standard-Svart-Med-Solv-Pinstripes-2018/28JK
 13. Skal prøve det! Men når jeg fester på 2 nye strenger og monterer dem, så tar jeg å tuner gitaren både ved hodet og nede ved broen.. kan det da skje at broen ikke lenger blir parallell med kroppen pga spenningene i strengene?
 14. Forresten.. Ser broen ikke ligger parallelt med resten av gitarkroppen. Den ligger litt for mye lent tilbake, har det noe å si eller burde den liggee 100% parallelt med kroppen? Legger ved bilde
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.