Sinister

Medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Sinister

 • Rang
  Nybegynner
 1. Nybegynner av el-gitar

  @CastorFiber Beklager så mye, visste ikke om denne funksjonen. Skal selvfølgelig bruke plusstegnet istedet.
 2. Tips til el-gitar for nybegynner

  Hei! Takk, det skal jeg gjøre! :-)
 3. Nybegynner av el-gitar

  Hei, takk for svar! Har sjekket ut Justinguitar.com, og det virker som flere har positive tilbakemeldinger på han! Men, vet ikke om du har noen erfaringer med et ''spill'' som heter Rocksmith? Om det er eventuelt en måte å lære seg litt el-gitar med.
 4. Hei! Skulle gjerne hatt hjelp til å velge en el-gitar for en nybegynner som aldri har spilt gitar før. Prisklasse er jeg litt usikker på, men er bare å komme med forslag uansett. Litt usikker på hva slags tilbehør jeg trenger itillegg til en el-gitar, bortsett fra en forsterker såklart.
 5. Nybegynner av el-gitar

  1. Ja akkurat! Hvor lenge vil det ca være mellom hver gang jeg må stemme med en fast bro, kontra en gitar som har Floyd Rose? :-) Regner med det finnes gode forklaringer på Youtube om hvordan jeg stemmer en gitar som har Floyd Rose, som selv en nybegynner kan få til?
 6. Nybegynner av el-gitar

  Hei! Takk for link, den skal jeg selvfølgelig ta en titt på! :-)
 7. Nybegynner av el-gitar

  Hei! Er helt ny innen ''gitarverdenen'' men har lyst til å prøve å lære meg å spille el-gitar! Derfor har jeg følgende spørsmål: - Hvordan er det for min del å gå til anskaffelse av en gitar med Floyd Rose? Er det noe som anbefales eller ikke? Og evt. hvorfor? - Hvor er beste stedet man kan lære seg gitar selv? Youtube etc.? - Trengs det veldig mye trening til å få beherske å spille soloer på gitar?