Web Analytics
Gå til innhold

Angus young

Medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Angus young

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei! Jeg spiller i ett country/rock band i Nittedal området som heter Dirty roses og vi har spilt noen par konserter. Vi trenger en ny bassspiller fordi bassisten vi har nå er ikke lenger interessert i å spille bass. Vi er på alderen 16-17 år gamle og har tenkt til å spille inn ett album til høsten 2018.
 2. Hei! Jeg spiller i ett country/rock band i Nittedal området som heter Dirty roses og vi har spilt noen par konserter. Vi trenger en ny bassspiller fordi bassisten vi har nå er ikke lenger interessert i å spille bass. Vi er på alderen 16-17 år gamle og har tenkt til å spille inn ett album til høsten 2018.
 3. Hei, jeg er 15 år og spiller en del gitar og trommer i Nittedal siden jeg var 9 år, så hvis det er ett band i nærheten som trenger ett til bandmedlem, svar gjerne på denne posten
 4. Ampen er nå levert på GitarHuset der jeg kjøpte den for 1 måned siden og de skal klare å få fiksa den eller så får jeg ny pga garanti?
 5. Hei! Jeg trenger hjelp!! Jeg har en mashall DSL 15c røramp. problemet er at jeg kan plugge inn gitaren min og jamme litt i Ca 5-10 minutter også plutselig så slutter det å fungere og lager en veldig ubehagelig lyd, lyden høres ut som at ampen er skrudd på fullt uten å ha koblet til en gitar og leker med den jackkabelen alle vet hvordan det høres ut som. Jeg vil bare vite om noen har noe erfaring med dette fra før som vil dele dette med meg.
 6. Det er faktisk ikke sant, for at man skal komme in og være der. Så må man være 18 år og oppover, hvis man skal underholde så går det fint bare at man ikke er på utesteder i ettertid.
 7. Jeg er interessert... Jeg er 15 år og spiller gitar bor i Nittedal..
 8. Halla, jeg bor i Nittedal og spiller gitar og vil gjerne prøve å spille i noe band.. Jeg har spilt siden Ca jula 2012 og er 15 år gammal. Spiller mest i Rock eller Hardrock, blues osv.
 9. Her er det en god Gibson Les Paul 2016 mod.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.