Gå til innhold

grinnis

Medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om grinnis

 • Rang
  Nybegynner
 1. Hei. Var nylig i studio hvor vi kjørte en orange 50w gjennom et Zilla 2x12 bass kabinett og lyden ble fantastisk! Kunne derfor tenke meg å gå i anskaffelse av et basskabinett, men vet lite til ingenting om hva man bør se etter. Jeg lurer også på om det går å kjøre f.eks 2x12 bass kabinett sammen med et marshall 1936 Lead (2x12) eller om dette bare vil skape et kaotisk lydbilde? All hjelp settes stor pris på!
 2. Hei. Jeg er andre gitarist i et stoner band og var nylig i studio hvor vi hooka opp et 2x12 Zilla kabinett til en 50W orange topp med en Big muff pedal på. Lyden ble utrolig fet og jeg kunne derfor ønske å prøve og rekonstruere lyden. Problemet er at jeg har null peiling på hva slags basskabinetter som kunne passe.. Setter stor pris på om noen med litt erfaring kunne hjulpet meg med å finne et kabinett som gjør seg til dette.
 3. Det viste seg å være en kombinasjon av slitne rør på amp`en kombinert med at gain sto for høyt å skapte det lydbildet jeg prøvde og forklare tidligere. Tusen takk for alle forslag og all hjelp!
 4. Jeg prøvde å kjøre en boss ds-1 for å får "Tone control" til å få justert ned bassen. Det funket i og for seg, men jeg mistet altfor mye av Boss fz-5`en. Det er derfor jeg lurer på om en equalizer ville kunne funket uten å fjerne for mye av "krunsjen" i fuzz pedalen.
 5. Dette er slik jeg opplever det. Når jeg spille på lavt volum ( ca 1 ) så er lyden veldig spinkel og det virker som at jeg ikke har noen bunntoner igjen. Når jeg da drar volumet opp til 4-5 så blir det så mye bass uansett om jeg har bass på null at all diskant drukner. Jeg kjøpte forsterkeren brukt for 8 mnd siden. Kan rørene ha noe innvirkning på problemet?
 6. Jeg kan forsåvidt prøve med en annen gitar og se om jeg får samme problemet der. Går eventuelt å kjøre en equalizer for å prøve å tone ned bassen og få boostet diskanten? Mulig dette er det "Skela" snakker om. Jeg må bare spørre siden jeg er ganske ny på pedalfronten
 7. Hei. Jeg spiller på en Epiphone black beauty, Marshall jcm 2000 forsterker og marshall 1936 lead kabinett. når jeg skrur opp volum til omkring 4,6, som er der vi ligger på under bandøvelser. Drukner gitaren i bass selvom jeg har stilt bass på 0. Er det noen som vet hvordan jeg kunne fikset så jeg får gjevnet ut lydbildet?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.